International Business ved Hawaii Pacific University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Hawaii
Heltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SONOR
Klasserom

International Business ved Hawaii Pacific University

Studer internasjonal business på Hawaii!

Kan du tenke deg en internasjonal utdanning innen business? SONOR hjelper deg inn på International Business ved Hawaii Pacific University!

Denne bachelorutdanningen gir et sterkt fundament i dagens spørsmål og problemer som internasjonale ledere står overfor. Den er basert på en analytisk tilnærming som er komparativ i naturen, og orienteringen er mot praktiske anvendelser. Globale problemer knyttet til befolkning, ressurser, energi, mat, miljø og andre relevante temaer blir også presentert og diskutert.

En rekke internasjonale kulturer studeres med spesiell oppmerksomhet gitt til verdier og forbrukermønstre i disse kulturene. Studentene får muligheten til å analysere forretningsaktiviteter på tvers av kulturer, sosiale og miljømessige konsekvenser av lokaliseringsbeslutninger og alternativ bruk av ressurser. Denne utdanningen er basert på en forståelse av grunnleggende økonomisk og forretningsmessig beslutningstaking.

Hawaii Pacific University

Hawai’i Pacific University ligger på O’ahu, den tredje største øyen i delstaten Hawaii. Hovedstaden Honolulu er en utpost midt i Stillehavet—nærmeste fastland ligger hele 3783km unna, i California. Likevel bor det 390.000 mennesker i Honolulu, og halvannen million mennesker på Hawaii, i det som regnes som USAs beste stat å bo. Honolulu regnes for øvrig blant verdens lykkeligste byer, og er USAs nest tryggeste by.

Byliv eller strandliv? Ja takk, begge deler! HPU kan by på både urbane og naturskjønne studieopplevelser. Downtown Campus ligger i sentrum av Honolulus businessdistrikt. Her ligger HPUs College of Business og College of Liberal Arts. Bare 12 km unna, i rolige grønne omgivelser ved foten av Ko’olau fjellene, ligger Hawaii Loa, hjem til College of Natural and Computational Sciences. Oceanic Institute ligger på Makapu’u Point, og er midtpunktet for HPUs banebrytende marineforskning.

For kontakt eller mer informasjon om International Business ved Hawaii Pacific University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
  • Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
  • Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
  • Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
  • Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Kostnader

Ta kontakt med SONOR for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen International Business ved Hawaii Pacific University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra International Business ved Hawaii Pacific University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!