Birmingham

University of Birmingham

Om du noen gang har poppet popkorn i en mikrobølgeovn, tatt vitamintilskudd, eller skrevet med penn, har du brukt en oppfinnelse fra University of Birmingham. I over 100 år har forskning herfra preget vår hverdag. Om du vil bidra til den neste, store oppfinnelsen, kan du gjøre det ved University of Birmingham – her finnes det ingen grenser for hva du kan oppnå.

Etablert innen forskning

University of Birmingham har utviklet pacemakere og hjerteventiler av plast. Det var også de som produserte det første kunstige vitaminet (vitamin C) og utviklet teknologien bak radar og mikrobølgeovner. De fant opp allergivaksiner, fant nøkkelkomponentene i syntetisk blod og gjennomførte de første kliniske studiene av p-pillen utenfor USA. I dag bygger universitetet videre på denne banebrytende arven og de leder an i noen av dagens nyeste og mest spennende fagfelt, som nanoteknologi, genterapi og robotikk.

Undervisning

Som student ved University of Birmingham får du prøve deg på utfordringer du faktisk møter i arbeidslivet, samtidig som du får undervisning av forskere som er ledende innenfor sine fagfelt. Undervisningen legger vekt på utvikling av ferdigheter som kritisk tenkning, analyse og diskusjon, som er svært ettertraktet blant arbeidsgivere. 

Studentliv

I Birmingham får du det beste fra begge verdener: et stort og grønt campus, bare minutter unna travle Birmingham sentrum. Universitetet har omlag 8 700 internasjonale studenter, og legger i tillegg til rette for spennende utvekslingsopphold utenfor Storbritannia. Universitetet har også etablert et eget campus i Dubai.

Studentforeninger

Man har definitivt mye å ta seg til som student ved University of Birmingham. Ta del i en av 250 forskjellige klubber og foreninger, som Amnesty International, Anime, baking, sjakk, Harry Potter og te. Det finnes også diverse språk- og fagforeninger. Finner du ikke noe som passer for deg, kan du få støtte til å starte din egen klubb.

Søk gjennom Sonor

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Birmingham, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkeologiutdanning Birmingham
Astronomiutdanning Birmingham
Fysikkutdanning Birmingham
Geologiutdanning Birmingham
Ingeniørutdanning Birmingham
Sivilingeniør utdanning Birmingham
Utdanning i historie Birmingham
Utdanning i markedsføring Birmingham

Kontakt skolen

University of Birmingham

birmingham

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Birmingham.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Birmingham:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!