Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Florida International University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Miami
1-5 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt SONOR
Klasserom

Ulike studiemuligheter - Florida International University

Ta din utdanning ved Florida International University

Fra topprangerte akademiske programmer til forskning på toppnivå, er FIU en akademisk tungvekter i USA og er og et løsningssenter for verdens tøffeste utfordringer!

Her kan du velge blant nesten 200 ulike studieprogrammer, fra ingeniørfag til business. Internasjonalt rangeres FIU spesielt høyt for Hospitality & Leisure Management, i tillegg rangeres programmer som business, finans, datafag og samfunnsfag blant de femti høyest rangerte i USA. Uansett hva du velger å studere ved FIU, kan du være sikker på studiet er kvalitetssikret. 

Beliggenhet

Nøkkelen til FIUs suksess er beliggenheten. Miami er kjent som «the Gateway to the Americas». Ikke bare er det et studentparadis, med mange anerkjente universiteter, shopping, strender og uteliv – dette er Latin-Amerikas uoffisielle hovedstad.

Når du trenger en pause fra studiene, har Miami alt du kunne tenke deg. Dette er tross alt den nest mest besøkte turistdestinasjonen i USA. Her finner du hvit sand og store bølger. Spis deg gjennom sjarmerende latinamerikanske nabolag, som Little Havana. Elsker du friluftslivet, kan du ikke gå glipp av den unike floraen og faunaen i Florida, inkludert Everglades. I tillegg er dette den varmeste byen i USA på vinteren, med en jevn temperatur på 20 grader gjennom hele januar.

Søk gjennom SONOR

Søker du gjennom SONOR, er det veldig mye lettere å få opptak ved FIU. Dette er nemlig et høyt rangert forskningsuniversitet, som normalt har tidlige frister og krever både engelsktester og SATs. Gjennom et unikt partnerskapsprogram, fyller vi ut søknaden for deg, gir deg fritak for testing og sikrer deg ekstra stipender. Du blir også plukket opp på flyplassen, får bedre oppfølging gjennom mindre klasser og god tilgang på veiledning. Dette programmet kalles FIU Global First Year (G1Y). Målet er å gi deg en smidig overgang til universitetslivet, der du får ekstra støtte for å planlegge din akademiske og fremtidige karriere. Når året er omme, får du hjelp til overføre fra G1Y til FIU. 

Fem gode grunner til å velge Florida International University (FIU)

  1. Søker du gjennom SONOR får du fritak for testing og tilgang på stipender, gjennom vårt partnerskapsprogram FIU Global First Year (G1Y).
  2. Som student på G1Y får du ekstra oppfølging. Du hentes på flyplassen, får en internasjonal veileder og ekstra karriereveiledning.
  3. Dette er et høyt rangert forskningsuniversitet, og hele tjue studieprogrammer rangeres blant de beste i verden.
  4. Med 55 000 studenter på campus får du garantert nye venner.
  5. USAs beste vær – også på vinteren.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Florida International University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Kontakt SONOR for informasjon. 

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor

Kostnader

Per år 23 300 USD. Kontakt SONOR for mer informasjon. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Florida International University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Florida International University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer