Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
London
Kontakt SONOR
Klasserom

Interiørdesign

Utdanning i interiørdesign 

Har du en interesse for interiørdesign, og et ønske om å fordype deg i dette spennende fagområdet? 

Om utdanningen  

Interiørfaget handler om å forme våre fysiske omgivelser og skape funksjonelle, estetiske og brukertilpassede løsninger som folk kan trives i. I løpet av denne utdanningen vil du lære hvordan du skal tolke og "lese" et rom ved å kombinere tekniske aspekter i konstruksjon med moderne designelementer. Dette er grunnleggende for en vellykket ledelse og utvikling av ulike designforslag. Du vil undersøke og evaluere tidligere og nåværende trender og merkevareidentitet, samt sette din egen individuelle stil opp mot jobbmarkedet, ulike prosjekter, merkevarestrategier eller spesifikke kundeforespørsler. 

Typiske emner for interiørdesignstudier kan blant annet være: 

 • Hvordan forme rom med designprinsipper 
 • Tekniske tegning i dataprogrammer 
 • Stilhistorie 
 • Idéutvikling og kreative prosesser 
 • Konseptutvikling 
 • Styling og fotostyling 
 • Romdisponering 
 • Materiallære 
 • Belysning 
 • Målgruppeanalyse 
 • Entreprenørskap 

Karrieremuligheter 

Etter endt utdanning vil du ha en praktisk og yrkesrettet kompetanse i interiørfaget, som vil gi deg mange spennende muligheter i både privat og offentlig næringsliv. Du kan søke jobb i etablerte selskaper eller starte din egen bedrift. Med en utdanning i interiørdesign kan du blant annet jobbe som: 

 • Interiørdesigner 
 • Interiørkonsulent 
 • Interiørstylist 
 • Salgsrepresentant for møbel- og interiørmerkevarer 
For kontakt eller mer informasjon om Interiørdesign, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Interiørdesign.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

University of Westminster

Vil du studere midt i London ved et anerkjent universitet er University of Westminister et godt valg for deg! Universitetet tilbyr et enormt utvalgt av fag på ulike områder og har et stort internasjonalt miljø. Her vil du få en fantastisk studieopplevelse.

Om University of Westminster

Å studere ved Westminster betyr at klasserommet ditt går langt utenfor universitetets vegger, og at alt som London – og verden – har å tilby, ligger rett utenfor døren din. Ved Westminster vil du få en global utdanning, og bygge deg et nettverk som strekker seg over hele verden. Studentene deres kommer fra mer enn 169 land og utgjør nesten halvparten av studentmassen ved Westminster. Det betyr at University of Westminster er blant de femten universitetene i verden med høyest internasjonal studentandel.

Studentopplevelsen ved University of Westminster

University of Westminster gir deg den ultimate storbytilværelsen. Campusene ligger midt i byen, i gåavstand til Oxford Street, The British Library og Regents Park. I nærheten har man flere museer, vakre parker, restauranter og kjente landemerker som London Eye.

Som fulltidsstudent vil du få en egen fadder som hjelper deg med å komme inn i studiene og overkomme eventuelle vanskeligheter. I tillegg vil du automatisk bli medlem i universitetets Student Union; en studentdrevet organisasjon som er til for å ta vare på studentenes behov og rettigheter.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra University of Westminster

Kontaktinformasjon til University of Westminster

University of Westminster

London

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Interiørdesign:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!