Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Adelphi University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
New York
1-5 år
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Kontakt SONOR
Klasserom

Ulike studiemuligheter - Adelphi University

Vil du studere i New York? Ta din utdanning ved Adelphi University

Storbyliv, strandliv og en solid utdanning. Adelphi University har alt du kan ønske deg fra en amerikansk utdannelse, inkludert et yrende campusliv!

Om Adelphi University

Adelphi University er et høyt rangert og belønnet forskningsuniversitet som ble stiftet i 1896. Det er dermed Long Island’s eldste private universitet. Hovedcampuset ligger i idylliske Garden City i New York – kun en liten halvtime utenfor New York City. I tillegg har de også campuser på Manhattan, i Hudson Valley og Suffolk County. 

Universitetet tilbyr over 60 forskjellige studieretninger, både på bachelor- og mastergradsnivå. Så her finner du fort noe som passer deg.

Adelphi University ønsker å forandre studentenes liv for det bedre. Dette gjør de ved å undervise i små klasser, bruke læring i praksis og gi studentene en grundig forberedelse til arbeidslivet. 

Beliggenhet

Garden City og Adelphi’s hovedcampus ligger i nær beliggenhet til New York City. Om du velger å kjøre kollektivt, tar det deg omtrent 45 minutter og så er du midt i spennende Midtown Manhattan. Adelphi University har også andre campuser, som for eksempel på Manhattan, i Suffolk County og Hudson Valley.

Garden City er en oase av naturskjønne omgivelser, og kan tilby alt fra små butikker og restauranter til en yrende bykjerne. Garden City kan også tilby attraksjoner som for eksempel strender, parker og naturreservater, samt anerkjente museum og kulturelle organisasjoner. 

Fem gode grunner til å velge Adelphi University 

 1. Universitetet legger stor vekt på at undervisningen skal være kreativ, innovativ, med stor respekt for individet og av topp kvalitet. 
 2. Om man ønsker å studere i nærheten av en metropol men samtidig foretrekker en litt roligere tilværelse i hverdagen, er Adelphi University et godt alternativ for deg som ønsker det beste av to verdener. 
 3. Universitetet har over 60 studieretninger å velge mellom. 
 4. Det gjennomsnittlige klasserommet har 21 studenter, og forholdstallet mellom studenter og professorer er 10:1. 
 5. Universitetet har over 80 studentorganisasjoner man kan engasjere seg i.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Adelphi University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Vurderer studenter med snitt på 4,0 og oppover.

Kontakt SONOR for mer informasjon. 

Studiefakta, Tittel m.m

 • Bachelor 
 • Master

Kostnader

42 210 USD. Stipend tilgjengelig.

Kontakt SONOR for mer informasjon. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Adelphi University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

 • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
 • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
 • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
 • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Adelphi University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer