Perth

University of Western Australia (UWA) ligger i Perth, en by med unikt natur- og dyreliv! Hos UWA får du en multikulturell campus med studenter fra over 80 forskjellige land.

Om University of Western Australia

UWA er medlem av ”Group of Eight”, en sammenslutning av de mest prestisjefylte og forskningsorienterte universitetene i Australia. Gruppen består av de høyest rangerte universitetene og forsikrer derfor sine studenter høy kvalitet i alle felt. Universitetet har over 80 forskjellige forskningssentre og mottar enorme summer i støtte til forskning hvert år.

Bo på campus

Rett over gata for campusen ligger også universitetets studentboliger, College Row. Du kan rett og slett stå opp minutter før en forelesning om du skulle ønske det. Hver studentbolig har sin egen identitet og sjarm. Det er ingen tvil om at du vil møte andre med samme interesser og ambisjoner som deg, her bor både nasjonale og internasjonale studenter. Mange av campusene tilbyr også egne stipender, slik at du får spart deg noen kroner på levekostnader.

Om Perth

Perth kalles ofte ”verdens mest isolerte storby”, siden den ligger over 2000 kilometer fra Adelaide, som er nærmeste store by. Byen oppleves allikevel ikke isolert på noen måte. Perth har omtrent en og en halv million innbyggere, og en rekke severdigheter. Noen eksempler på dette er Perth Zoo, flere flotte strender, Heirisson Island, en øy med frittgående kenguruer, og ikke minst bysentrumet. Her er en blanding av moderne og historiske bygninger og et spennende kunst- og kulturliv.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Western Australia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkitektur Perth
Miljøstudier Perth

Kontakt skolen

University of Western Australia

35 Stirling highway
6009 Perth

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Western Australia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Western Australia:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!