Har du en drøm om å oppleve Los Angeles og kort vei til stranden samtidig som du tar din drømmeutdanning? Velkommen til Santa Monica College; her får du både i pose og sekk!

Om Santa Monica College (SMC) 

Santa Monic College ligger rett ved Santa Monica beach i California. I tillegg er byen omringet av LA på tre sider, som betyr at du har umiddelbar nærhet til både et yrende byliv og en avslappet stemning på stranden. SMC setter studentenes trivsel og mål høyt, og vil at du skal komme deg opp og frem. Her får du en utdanning du bare kunne drømme om å få på et høyt rangert og dyrt forskningsuniversitet, til en brøkdel av prisen.

Community College

Når du studerer i USA kan du velge mellom fireårige colleges og universiteter, og toårige community colleges. Ved et community college kan du ta de to første årene av en amerikansk bachelorgrad, før du overfører, eller søkertransfer, til et fireårig universitet der du fullfører de to siste årene av bachelorgraden din. Et community college skiller seg fra et universitet eller college ved at det primært skal tjene lokalsamfunnet – det betyr rett og slett at de tilrettelegger mest mulig for at studentene skal lykkes. De har lavere opptakskrav, er billigere og gir deg flere valgmuligheter.

Studentopplevelsen ved SMC

Å være et steg foran konkurrentene er SMC-studentenes varemerke og skolen har et av de største veilednings- og rådgivningsnettverkene blant skoler i California. Rådgiverne på SMC hjelper deg med å sette opp en personlig overføringsplan basert på det fagområdet du vil fordype deg i. De gir deg også råd om hvilke universiteter som er aktuelle for deg, og hjelper deg på veien til opptak ved drømmeuniversitetet. Ved enkelte studiesteder kan de også garantere transfer, dersom du velger et av studiestedene de har en Transfer Admission Guarantee (TAG)-avtale med.

Det er masse å bli med på ved SMC. Her er det rundt 70 studentorganisasjoner, så enten du elsker astronomi, jazz, dans, robotikk eller jordbruk, så finner du noen med de samme interessene på campus. Det er ikke studentboliger på campus, men når du studerer så sentralt i LA skal det være forholdsvis enkelt å finne noe privat. Det er mange norske studenter i området, så her kan det være lurt å ta kontakt med noen som er lokalkjent og spørre om tips og råd.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Santa Monica College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkeologiutdanning California
Migrasjon og samfunnsfag California
Sosialpedagogisk utdanning California
Stats- og samfunnsvitenskap California
Utdanning i internasjonale relasjoner California
Utdanning i sosialantropologi California
AA transfer California

Kontakt skolen

Santa Monica College

Santa Monica

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Santa Monica College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Santa Monica College:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!