Berkeley University

Midt blant New Yorks mektige finanskvartaler og glamorøse motehus, finner du Berkeley College. Her har du alle muligheter til å knytte viktige kontakter for en fremtidig karriere og få en god start på livet etter studiene.

Om skolen

Berkeley College har ett mål: å forberede deg til arbeidslivet. De vet at det viktigste du gjør i studietiden ikke nødvendigvis foregår i klasserommet. Derfor legger Berkeley vekt på at du skal få mest mulig praktisk erfaring underveis. Her finner du forelesere med solid yrkeserfaring, som gir deg førstehåndskompetanse og en god dose inspirasjon. 

Fokus på karriere

Fra første semester blir du tildelt din egen karriererådgiver som hjelper deg med  yrkesmuligheter. Karriereservicen hjelper deg å finne praksis basert på dine spesialiseringer og interesser. Å ha en god praksiserfaring fra studietiden er gull verdt når du er uteksaminert og skal ut på arbeidsmarkedet. En utdannelse fra Berkeley gir deg verktøyene du trenger for framtidig suksess i arbeidslivet!

Honors College

Spesielt godt kvalifiserte studenter som søker opptak til høstsemesteret kan søke seg inn på Berkeley College sitt Honors Program. Dette er for deg som ønsker deg ekstra akademiske utfordringer. Vær oppmerksom på at Berkeley College da krever at du tar tre semestre i året. Kvalifiserte kandidater kan få inntil 50% stipend.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?
For kontakt eller mer informasjon om Berkeley College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkitektur New York
Fashion design New York
Finans New York
Interiørdesign New York
Kriminologi New York
Markedsføring New York

Kontakt skolen

Berkeley College

Manhattan

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Berkeley College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Berkeley College:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!