Ingen anmeldelser

University of Portsmouth

i Portsmouth
Få mer informasjon om skolen 👍

University of Portsmouth

Ønsker du å kombinere studier med å bo på den britiske kysten? University of Portsmouth gir deg begge deler og kan tilby lyden av bølgeskvulp rett utenfor døra.

Om University of Portsmouth (UOP)

Portsmouth er en kompakt by på sørkysten av England med rundt 190 000 innbyggere.Det tar bare noen dager før du føler deg hjemme i Portsmouth. Byen har Storbritannias beste vær, og nesten alt ligger i gangavstand, så du trenger ikke bruke en formue på transport. Spar heller pengene så du kan reise hjem i ferien, for med under to timer til London er det enkelt å komme seg hjem. 

Universitetet har et prosjekt som kalles Purple Door, som skal være et bindeledd mellom universitet, studentene og lokale arbeidsgivere. Her kan du for eksempel få hjelp til å finne en relevant deltidsjobb, perfekt for å få relevant arbeidserfaring og litt ekstra penger å leve for under studietiden.

Studentopplevelsen ved University of Portsmouth

Som student ved UOP kan du velge å engasjere deg i en eller flere av de ulike foreningene og sportsklubbene som finnes, eller bidra i studentavisen. Det finnes en klubb for alt fra fotball, cheerleading, rugby, sykling og seiling, til fallskjermhopping og pole dancing. Som student har du rikelig med tilbud å velge mellom for å engasjere deg og være sosial ved siden av studiene.

Uansett hvordan du velger å bo i Portsmouth, vil du bli en del av fellesskapet. Portsmouth er en by som det er lett å komme seg rundt i til fots full av grønne parker. Går du en time i avslappet tempo har du gått fra en side til den andre av byen. Det gir deg stor fleksibilitet når du skal finne deg et sted å bo. De aller fleste velger å bo i universitetets campusboliger som har holdt av plass til deg den dagen du takker ja. Noen velger også å bo privat, enten alene eller i kollektiv.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Portsmouth, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Animasjon og 3D Portsmouth
Arkitekturutdanning Portsmouth
Dataspillutvikling Portsmouth
Fashion design Portsmouth
Interiørarkitektur Portsmouth
Klima og fornybar energi Portsmouth
Ulike ingeniørutdanninger Portsmouth
Utdanning i internasjonale relasjoner Portsmouth
Webdesign og digitale medier Portsmouth

Kontakt skolen

University of Portsmouth

Portsmouth

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Portsmouth.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Highlights