Mercy College

Dyktige, drevne, ustoppelige; sultne på en god utdanning og en givende karriere. Slik beskrives studentene ved Mercy College, et privat og uavhengig college i hjertet av New York. Er du en av dem?

Studere ved Mercy College

Mercy College regnes som en av de rimeligste private institusjonene i USA og gir gode stipender. Det er en fordel når du skal studere midt i New York City. Her har du alle verdens ressurser tilgjengelige, fra den beste underholdningen til de mest suksessrike selskapene i verden. At Mercy College har campus på både Manhattan og i Dobbs Ferry gjør at du kan spare mye på levekostnadene – samtidig er det lett å pendle mellom campusene.

Mentorordning

Colleget har tidligere fått heder for blant annet fremragende læring, levende fellesskap og suksessfulle resultater. Mercy College har også en veletablert mentorordning, hvor du kan bli satt i kontakt med mennesker som jobber innenfor ditt fagfelt i New York.

Et universitet som gir tilbake

Mercy College er opptatt av å skape engasjement blant sine studenter. Initiativet «Mercy Gives Back» oppmuntrer studentene til å delta i, lede og utvikle ulike tiltak i nærmiljøet for å skape en bevisstgjøring av egen rolle i samfunnet. Flere ganger har Mercy vært på Det hvite husets Community Service Honor Roll for sitt frivillige arbeid og samfunnsengasjement. 

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Mercy College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bedriftsøkonomisk utdanning New York
Biologiutdanning New York
Cybersecurity New York
Finans New York
HR, organisasjon og ledelse New York
Informatikkutdanning New York
Kunst og design New York
Psykologiutdanning New York
Teknologiske fag New York
Utdanning i Business Administration New York
Utdanning i Business Management New York
Utdanning i markedsføring New York
Økonomiutdanning New York

Kontakt skolen

Mercy College

New York

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Mercy College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Mercy College:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!