Plymouth kalles Storbritannias "Ocean City" og er en spennende kystby sørvest i England. I dag er Plymouth en av Storbritannias mest spennende og moderne byer.

Om University of Plymouth

I 2020 ble Plymouth kåret til den nest beste turistdestinasjonen i verden, og slo både Paris og Kyoto. En destinasjon som tidligere har gått under radaren for de fleste, blir mer og mer kjent.University of Plymouth er kjent for å satse på innovasjon, og utmerker seg når det gjelder kvalitet på undervisningen. Med fantastisk beliggenhet ytterst langs Storbritannias sør-vestlige kyst, er Plymouth et ypperlig sted å studere shipping, logistikk og maritime studier.

Studentopplevelsen ved University of Plymouth

Universitetet ligger i sentrum av byen, noe de fleste studentboligene også gjør. Dette betyr at du kan bo i gangavstand fra strandpromenaden og byens shopping-område. Universitetet er et av Englands største og det betyr at studentene setter sitt preg på byen. Som student her vil du oppleve at det alltid er mye som skjer.

Universitetet har seks ulike studentboliger. Her blir du matchet med studenter som har samme interesser som deg, slik at du er garantert venner fra dag en. Studentboligene har egne sosiale arrangementer og ligger kun noen minutter fra både sentrum og universitetet.

Skolen har også sin egen studentunion, UPSU, vil ta godt vare på deg under hele studietiden, med aktiviteter gjennom ulike klubber og foreninger. Deres mål er å få deg til å bli den beste versjonen av deg selv, både i og utenfor undervisning. Her kan du velge mellom alt fra å være med i et gospelkor eller spille landhockey.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?
For kontakt eller mer informasjon om University of Plymouth, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bedriftsøkonomisk utdanning Plymouth
Finans Plymouth
HR, organisasjon og ledelse Plymouth
Internasjonal shipping Plymouth
Logistikkutdanning Plymouth
Maritime studier Plymouth
Regskap og finans Plymouth
Samfunnsøkonomisk utdanning Plymouth
Ulike ingeniørutdanninger Plymouth
Utdanning i Business Administration Plymouth
Utdanning i Business Management Plymouth
Økonomiutdanning Plymouth

Kontakt skolen

University of Plymouth

Plymouth

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Plymouth.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Plymouth:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!