Om University of Melbourne

«Dream Large» er University of Melbournes slagord. Her kan du studere ved et av verdens høyest rangerte universiteter, i en av verdens beste byer å bo i. UniMelb er perfekt for deg som ønsker å bli utfordret og prøve deg på fag innenfor akkurat det du selv ønsker.

The Melbourne Model

Uansett hva du vil bli, kan UniMelb hjelpe deg å finne veien. Universitetet har tre fokusområder – forskning, undervisningskvalitet og engasjement. Som norsk student vil du dra nytte av dette gjennom hele studiet ditt. Her tenker de utenfor boksen, og samarbeider på tvers av fagfelt og landegrenser. UniMelb ser på alt fra hvordan vi kan bygge billigere og bedre hus, hvordan kreativitet og velferd henger sammen til hvordan vi kan løse fremtidens matkrise. 

Studentopplevelse

Når du studerer ved UniMelb vil en av verdens beste byer å bo i bli ditt hjem. Universitetets to hovedcampuser ligger rett utenfor Melbournes CBD (Central Business District). Sleng deg på en av de ikoniske lokale trikkene med en skikkelig Melbourne-kaffe på vei til neste forelesning –sånn er livet ved UniMelb. Hvis du velger å forlate campus da. Det er jo ikke sikkert du vil når universitetet har et eget ukentlig bondemarked, Axil Coffee Roasters (en av Melbournes beste), et treningsstudio, basseng og masse god mat, rett utenfor døren.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Melbourne, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Animasjon og 3D Melbourne
Arkitekturutdanning Melbourne
Astronomiutdanning Melbourne
Biologiutdanning Melbourne
Fysikkutdanning Melbourne
Miljøstudier Melbourne
Naturvitenskap Melbourne
Ulike ingeniørutdanninger Melbourne
Utdanning i kjemi Melbourne
Utdanning i matematikk og statistikk Melbourne

Kontakt skolen

University of Melbourne

Parkville VIC 3010
Melbourne

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Melbourne.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Melbourne:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!