Bachelor

Ulike studiemuligheter - University for the Creative Arts

Study Outside Norway (SONOR), i Storbritannia
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: 30. juni for bachelorgrader
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Søknadsfrist
Søknadsfrist: 30. juni for bachelorgrader
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - University for the Creative Arts

Ta din utdanning ved University for the Creative Arts

I over 150 år har University for the Creative Arts (UCA) vært ett av Storbritannias ledende fagmiljøer innenfor den kreative industrien. Blant universitetets tidligere studenter finner man Oscarvinnende filmskapere, anerkjente motedesignere, TV-personligheter og Turner Prize-nominerte kunstnere.

University for the Creative Arts (UCA) er et spesialisert universitet, noe som betyr at du møter likesinnede studenter som hjelper hverandre i de kreative prosessene. En av suksessfaktorene til UCA er at det oppfordres til samarbeid på tvers av studieretninger. Dette betyr blant annet at kunststudentene kan samarbeide med filmstudentene, og motedesignerne med arkitektstudentene. Slik sørger UCA for at deres studenter blir eksponerte for ulike fagmiljøer og er godt skodd for utfordringer som måtte møte dem i arbeidslivet.

Jobbmuligheter

Ved UCA kan du studere over 120 forskjellige fag. UCA tilbyr alt fra teater, kreativ skriving og film til teknologi, animasjon og hagedesign. Mange som studerer kreative fag er bekymret for om det venter en jobb etter endte studier. Har du en grad fra UCA har du liten grunn til å være bekymret. Hele 96.9 % av uteksaminerte studenter er i jobb eller videre studier innen seks måneder etter graduation. Dette får UCA til på grunn av det gode renommeet til skolen. Blant universitetets tidligere studenter finner man Oscarvinnende filmskapere, anerkjente motedesignere, TV-personligheter og Turner Prize-nominerte kunstnere. I tillegg har universitetet blitt kåret til «Modern University of the Year» og det beste spesialiserte kunstuniversitetet i Storbritannia (Times and Sunday Times Good University Guide 2019). 

Den kreative industrien vokser!

Det har aldri vært en bedre tid for å studere kreative fag. I Storbritannia alene finnes det rundt 2 000 000 jobber innen den kreative industrien. I tillegg er dette en industri som vokser dobbelt så raskt som økonomien i Storbritannia for øvrig. Den kreative industrien i Storbritannia omsetter for omtrent 84 milliarder pund, noe som tilsvarer 10 millioner hver eneste time året rundt. Med en grad fra UCA er du godt rustet til å ta del i denne utviklingen.

Flere unike campuser

Ved UCA har du mulighet til å studere der det passer deg. Universitetet har fire campuser rett utenfor London, i tillegg til to spesialiserte lokasjoner. Du kan blant annet studere i Canterbury, Epsom, Farnham og Rochester. I tillegg kan du studere TV-produksjon ved Maidstone TV studios som har Storbritannias største uavhengige studiofasiliteter, samt The Royal School of Needlework som tilbyr det eneste spesialiserte broderiprogrammet i Europa.

Studentmiljø

Å starte et nytt liv i et nytt land kan virke overveldende, men ved UCA vil du finne deg raskt til rette. Fra første øyeblikk vil du være en del av et sammensveiset kreativt miljø hvor du møter mange studenter som er i samme båt som deg selv. Som internasjonal student har du også et dedikert team med rådgivere du kan spørre om alt fra bolig og penger til hjelp med studiene og helse.

UCA har også en egen studentforening som i tillegg til å representere studentene i diverse organ ved skolen organiserer Freshers week for nye studenter, og har studentforeninger og sportsklubber. Ved UCA er det alltid noe å finne på!

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University for the Creative Arts, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • Storbritannia
  • Søknadsfrist: 30. juni for bachelorgrader

Opptakskrav/Søknad

Vurderer søkere med 3 i karaktersnitt og oppover. Det er i tillegg krav om portefølje for de aller fleste fag.

Kontakt SONOR for mer informasjon.

Kostnader

Fra 16,950 GBP. Kontakt SONOR for mer informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University for the Creative Arts.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights