Glasgow

En idé kan forandre verden – iallfall om den gir konkrete resultater. I flere hundre år har University of Strathclyde gjort briljante idéer til virkelighet.

Om University of Strathclyde

University of Strathclyde ser det som sitt ansvar å undersøke, undervise og være til nytte for samfunnet. Målet er å tilby best mulig utdanning og gjøre verden til et mer bærekraftig, velstående, sunt, rettferdig og sikkert sted. De kaller seg derfor «stedet for nyttig læring».

Anerkjent universitet

Universitetet ble grunnlagt i 1796 og  regnes i dag for å være blant Storbritannias ledende teknologiske universiteter. Universitetet har lang erfaring med å drive frem innovatører og entreprenører. For knapt fem år siden ble businessfakultetet ved Strathclyde kåret til «Business School of the Year.» Det er litt av en bragd når man vet at de danket ut store navn som Harvard, LBS og MIT i kampen om tittelen.

Rangeringer og utmerkelser

  • Trippelakkreditert businesskole
  • UK University of the year, THE Awards 2019 – for andre gang
  • #1 i Storbritannia for Forensic Science
  • #1 bachelorgrad i markedsføring i Skottland, Complete University Guide 2022
  • #1 bachelorgrad i finans og regnskap i Storbritannia, Complete University Guide 2022

 
Studentopplevelse

Universitetet ligger i selve hjertet av Glasgow, som vil si at du har nær tilgang til en rekke ulike opplevelser. Ta for eksempel turen til Necropolis og Gallery of Modern Art, Skottlands mest besøkte galleri for moderne kunst eller West End med sine koselige gater og vintage butikker. I Glasgow finner du også musikkarrangementer i alle sjangere, shopping, treningstilbud, for å ikke nevne alle studentforeningene du kan da del av. Her er det bare på velge og vrake!

Bolig

Universitetet garanterer studentbolig det første studieåret for internasjonale studenter. Velger du å bo ved Strathclydes kan du velge og vrake mellom ulike typer boliger – alt fra delt rom til eget rom med eget bad. Kjøkken og stue deler du – for det er sånn du blir absolutt best kjent med andre studenter.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Strathclyde, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bedriftsøkonomisk utdanning Glasgow
Business Glasgow
Finans Glasgow
Ingeniørutdanning Glasgow
Utdanning i Business Administration Glasgow
Utdanning i Business Management Glasgow
Økonomiutdanning Glasgow

Kontakt skolen

University of Strathclyde

richmond street 16
glasgow

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Strathclyde.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Strathclyde:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!