Ønsker du å være en av 3 av 4 studenter som er i jobb seks måneder etter at du er uteksaminert? Da bør du velge Anglia Ruskin University, Cambridge 

Om Anglia Ruskin University, Cambridge (ARU)

Cambridge School of Art åpnet dørene sine tilbake i 1858 og siden den gang har kunstskolen vokst til å bli dagens Anglia Ruskin University, med totalt fem fakulteter, og over 22 000 studenter. Hele én av fem fulltidsstudenter kommer fra utenfor Storbritannia, så du vil få venner fra hele verden ved å studere her. Universitetet har et campus sentralt i Cambridge og et i Chelmsford, like utenfor London.

Anglia Ruskin University tilbyr et bredt spekter av ulike studier innen kunstfag, ledelse og økonomi, helsefag, naturvitenskaplige fag, samfunnsvitenskap og humaniora. Universitetet utmerker seg også spesielt innenfor engelsk litteratur, hvor de tilbyr en av de aller beste utdanningene i Storbritannia.

Studentopplevelsen ved ARU

Som førsteårsstudent er det mye som er ukjent, både ved å flytte til utlandet og starte på studier. ARU vil allerede før studiestart gi deg din helt egen fadder som vil guide deg gjennom starten. Din fadder er en nåværende ARU student, og hen vil dele alle sine beste tips og triks for å trives på studiene – og ofte vil du få en fadder som studerer akkurat det samme som deg. 

For å bli bedre kjent med dine medstudenter kan det være lurt å bo i studentbolig. ARU tilbyr boliger bare minutters gange fra campus, og de forskjellige boligene har forskjellige profiler, slik at du kan velge å bo et sted med folk som har samme interesser som deg. Du får som oftest ditt eget rom og eget bad, men deler stue og kjøkken med andre studenter.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Anglia Ruskin University, Cambridge, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Idrett og bevegelsesvitenskap Cambridge
Kriminologiutdanning Cambridge
Lærerutdanning Cambridge
Reiseliv og hotelledelse Cambridge
Utdanning i historie Cambridge
Utdanning i kreativ skriving Cambridge

Kontakt skolen

Anglia Ruskin University, Cambridge

cambridge

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Anglia Ruskin University, Cambridge.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Anglia Ruskin University, Cambridge:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!