Bachelor

Ulike studiemuligheter - University of Nicosia Medical School

Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Ulike studiemuligheter - University of Nicosia Medical School

Ta din utdanning ved University of Nicosia, Medical School

Universitetet er et av de ledende universitetene på Kypros, og er den største selvstendige utdanningsinstitusjonen på øya. Med undervisningsmetoder hentet fra vestlig utdanningssystemer og med en internasjonal filosofi holder University of Nicosia en høy standard.

Universitetet er stolt av å ha moderne undervisning for studentene basert på den nyeste forskningen. Studentene nyter godt av universitetets bredde, og med kvalitetsprogrammer innen ernæring, fysioterapi og idrettslære, er det fokus på læring på tvers av miljøene. Som medisinstudent vedUniversity of Nicosiavil du dra nytte av den akademiske tradisjonen universitetet er en del av.

De er også stolte av å være internasjonalt involvert i veldedige organisasjoner, og driver aktivt med sykdomsforebygging. Universitetet støtter også et barnehjem og hjelper HIV-positive barn i Kenya. For sitt internasjonale engasjement har University of Nicosia mottatt den prestisjetunge prisen «Global 500» av FN.

Moderne pensum

Pensumet er lagt opp en slik måte at studentene og studentenes læring hele tiden står i fokus. Mye av undervisningen er case-oppgaver og det er små grupper gjennom alle studieårene på medisin. Universitetet har et mål om at studentene skal lære å tenke helhetlig – se hele pasienten istedenfor å bare se sykdommen. Tett knyttet til dette er også sykdomsforebygging, og aktuell forskning blir implementert i undervisningen. Pensum er bygget på retningslinjer gitt av ledende helseorganisasjoner, blant annet General Medical Council of the UK.

Alle studenter vil i løpet av studiene ta en eksamen som gir legelisens i USA.

Etter studiene skal studentene skal ha fått en unik forståelse av kroppen, både hvordan kroppen henger sammen og dens funksjon, men også hvordan sykdom påvirker den kortsiktig og langsiktig. Studenten skal kunne trekke linjer mellom miljø, gener og hvordan en pasient responderer på en sykdom. Studentene lærer også god kommunikasjon og empati i løpet av studiene.

Hvis du velger å ta medisinutdanningen din på University of Nicosia, vil du kunne velge å ta praksisårene dine enten på Kypros eller i Storbritannia ved Barnsley Hospital.

Oppbygging av studiene

1 – 3 år: Grunnleggende kunnskaper. Mye fokus på realfagene, samt medisinsk grunnfag. Lærer også kommunikasjon i praksis.

4 år: Prekliniske fag. Mer medisinske fag, men også sykdomslære og eget forskningsprosjekt. Mye større del av undervisningen finner sted på sykehus med ekte pasienter. Bygger videre på det som de har lært de første tre årene.

5 – 6 år: Praksis. Deltar i praksis på de ulike avdelingene på sykehuset. Mulighet for å reise seks uker til utlandet for praksis. Mulighet for å ta de to siste årene i UK (Barnsley Hospital).

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Nicosia Medical School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Kontakt SONOR

  • Klasserom
  • Nicosia

Opptakskrav/Søknad

For søkere med norsk vitnemål har University of Nicosia satt følgende krav:

  1. Generell studiekompetanse
  2. 5 i snitt uten tilleggspoeng, men kan vurdere søkere ned mot 4,5 i snitt
  3. 5 i biologi 1+2 og to andre realfag (fysikk 1+2, kjemi 1+2, Matematikk R1/S2), men kan vurdere søkere ned mot 4,5 i disse fagene.
  4. Krav om språktest.

Faglig kvalifiserte søkere vil bli tilbudt intervju som vil avgjøre endelig opptak.

Ta kontakt med SONOR for mer informasjon. 

Kostnader

18 000 EUR. Ta kontakt med SONOR for mer informasjon!

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Nicosia Medical School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Study Outside Norway (SONOR)
Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved Study Outside Norway (SONOR)

Highlights