Ingen anmeldelser

La Trobe University

i Melbourne
Få mer informasjon om skolen 👍

La Trobe University

Om La Trobe University

La Trobe University ligger rett i utkanten av Australias nest største by, Melbourne, kjent som Australias mest urbane by. Her har du mulighet til å nyte storbyens mange tilbud og samtidig deg tilbake på La Trobes naturskjønne campus i utkanten av byen. Her vil du være en del av et av verdens mest internasjonale universiteter!

Rangeringer

I løpet av de siste årene har La Trobe klatret på rangeringslister, og de fortsetter å klatre. De er nå på listen over topp 1.2 % universitet i verden! Universitetet har forskningssamarbeid med over 200 andre universiteter rundt om i verden og mange av de akademisk ansatte har vunnet priser for sin forskning. Av de studiene hvor La Trobe rangeres høyest på internasjonale rangeringslister som QS World Unversity Rankings finner du blant annet en rekke fag innenfor biologi, fysikk, kreftforskning og biokjemi.

Beliggenhet

La Trobe University ligger i byen Melbourne sørøst i Australia og hører til delstaten Victoria. Bundoora campus ligger 14 kilometer utenfor byen, i flotte omgivelser med innsjøer og store skogområdet. Melbourne har 5 millioner innbyggere og er dermed Australias nest største by.

Aktiviteter

Melbourne er kjent som Australias «kulturelle hovedstad», og er spesielt assosiert med sport (australsk fotball), mote og festivaler. Det er alltid noe som skjer i byen i form av arrangementer, konserter og show, og i byens gater yrer det av «rooftop bars» og spennende butikker. I tillegg til en rekke ettertraktede og internasjonale film-, musikk- og matfestivaler avholder også flere store sportsarrangementer her som Australian Open Tennis, Rip Curl Pro og Formel 1 Grand Prix.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om La Trobe University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Helsefag Melbourne
Idrett og bevegelsesvitenskap Melbourne
Informatikkutdanning Melbourne
Journalistikk og mediefag Melbourne
Mediestudier Melbourne
Ulike ingeniørutdanninger Melbourne
Utdanning i internasjonale relasjoner Melbourne
Utdanning i kommunikasjon Melbourne

Kontakt skolen

La Trobe University

Plenty Road
3086 Melbourne

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om La Trobe University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Highlights