Har du lyst til å kombinere strand og bading med din drømmeutdanning? Dette får du ved å studere ved Santa Barbara City College i solfylte California!

Om Santa Barbara City College (SBCC)

SBCC ligger i Santa Barbara, California. Herfra kan du nyte sjøutsikten uansett hvor på campus du her. Campusen ligger rett ved Leadbetter Beach, som er perfekt for solbading og surfing på dagene med litt mer vind. Her kan du egentlig studere hva som helst. Tanken er at du skal starte utdanningen her og oppfylle de mest generelle fagkravene før du fullfører graden ved et annet universitet. Det er der du tar de fleste fagene innenfor ditt fagfelt. SBCC kan også tilrettelegge for deg om du kun ønsker å ta et semester eller år i USA.

Community College

Når du studerer i USA kan du velge mellom fireårige colleges og universiteter, og toårige community colleges. Ved et community college kan du ta de to første årene av en amerikansk bachelorgrad, før du overfører, eller søkertransfer, til et fireårig universitet der du fullfører de to siste årene av bachelorgraden din. Et community college skiller seg fra et universitet eller college ved at det primært skal tjene lokalsamfunnet – det betyr rett og slett at de tilrettelegger mest mulig for at studentene skal lykkes. De har lavere opptakskrav, er billigere og gir deg flere valgmuligheter.

Studentopplevelsen ved SBCC

Som student ved SBCC er det viktig for skolen at du skal få en så tett oppfølging som mulig. Fra akademiske veiledere som hjelper deg med å planlegge transfer til et eget veilederteam for internasjonale studenter, her legges alt til rette for at du skal lykkes. Skolen har et program som heter Faculty Partnership for Student Success (PSS) som har som mål for å sikre at du vil oppnå de akademiske ferdighetene som du trenger for å gjøre det bra på universitetet.

Colleget har et stort internasjonalt miljø, og det er mye som skjer på campus i form av sosiale aktiviteter, idrettsarrangement og kulturelle begivenheter. Det er også muligheter for å engasjere seg i klubber, organisasjoner og frivillig arbeid, og du kan til og med starte din egen klubb om ikke skolen allerede har klubben du leter etter.

Som de fleste community colleges har ikke SBCC studentboliger på campus, men de hjelper deg gjerne med gode tips og råd når du skal finne deg bolig i området.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Santa Barbara City College, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Biologiutdanning California
Fysikkutdanning California
Naturvitenskap California
Utdanning i kjemi California
Utdanning i matematikk og statistikk California
AA transfer California

Kontakt skolen

Santa Barbara City College

Santa Barbara

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Santa Barbara City College.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Santa Barbara City College:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!