I USAs ville grenseland finner du CSU San Marcos, et offentlig universitet i rask utvikling, bare 35 minutter utenfor storbyen San Diego.

Om California State University San Marcos

Herfra er det knapt en time til grensen til Mexico. Det betyr at området rundt CSU San Marcos (CSUSM) har USAs beste vær og fineste strender – og at dette er det perfekte studiestedet for deg som ønsker en virkelig internasjonal utdanning. Her kan du sette en fot i USA og den andre i Mexico. Det gir unike studiemuligheter enten du er mest opptatt av språk, politikk, businessmuligheter eller tacos.

Historisk bakgrunn

Gjennom historien har mange ulike folkegrupper kalt denne delen av Sør-California sitt hjem. Luiseño eller Payómkawichum-folketdominerte i nesten 12 000 år før spanjolene ankom på midten av 1500-tallet. Dette var Mexico frem til den meksikansk-amerikanske krigen, da San Diego County ble del av den nyopprettede staten California. Selve San Marcos var et landlig område frem til 1970-tallet, da folkeveksten skjøt fart. CSUSMble opprettet for å tilfredsstille et økende behov for utdannings- og arbeidsmuligheter i byen.

Studentopplevelse ved CSUM

CSUSM er blant de nyeste tilskuddene til CSU-systemet – og de kaller seg en helt ny type CSU. De er samfunnsengasjerte, teknologisk sofistikerte og har som mål å tilby undervisning med et globalt perspektiv. Mer enn noe annet, så er de kjent for alt de gjør for studentene sine. Her kan vi garantere at professorene bryr seg, at det er lett å bli kjent med folk, og at alle vil gjøre sitt ytterste for at du skal trives. Dette er et universitet i stadig utvikling – og de vil ha deg med på å forme fremtiden.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om California State University San Marcos, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Biologi California
Kjemi California

Kontakt skolen

California State University San Marcos

San Marcos California

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om California State University San Marcos.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra California State University San Marcos:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!