Ingen anmeldelser

Queen Margaret University

i Edinburgh
Få mer informasjon om skolen 👍

Queen Margaret University

Edinburgh city

Bare seks minutter utenfor Edinburgh, finner du Queen Margaret University - et lite universitet, med et spennende fagutvalg og fokus på deg som student.

Om Queen Margaret University

QMU ble etablert som en kokkeskole i 1875, for å utvide studietilbudet for kvinner og forbedre kosten for arbeiderklassefamilier. Siden da har skolen fått universitetsstatus og utvidet fagtilbudet, men fokuset er fortsatt på å forbedre samfunnet. I dag jobber universitetet aktivt for å gjøre høyere utdanning tilgjengelig for alle.

Et universitet med studentene i fokus

På QMU forsvinner du ikke i mengden. Med litt over 5 000 studenter på campus er det et relativt lite universitet, med fullt fokus på hver enkelt student. Med et begrenset antall studenter og et fokusert studietilbud vil de forsikre å være best på det de gjør. 

Studentlivet på QMU

Når du starter på universitetet, blir du automatisk medlem i universitetets studentunion. Det innebærer tilgang på en rekke gratis aktiviteter året rundt. Hva med å teste teater, anime eller dans? Det finnes også studentforeninger for deg som ønsker å delta i debattklubben, bli en del av et kor, samt flere ulike idrettsorganisasjoner for deg som er glad i fysisk aktivitet. 

Bolig

QMU har gjort det så enkelt som mulig for studenter som bor på campus, for her er alle regninger er inkludert i husleien. I tillegg legges det opp til sosiale arrangementer, slik at alle som bor på campus lettere skal kunne bli kjent med hverandre. Er du en sånn som elsker å organisere? Da kan du være med å arrangere det som skjer, akkurat der du bor.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Queen Margaret University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkitekturutdanning Edinburgh
Bedriftsøkonomisk utdanning Edinburgh
Film og TV Edinburgh
Finans Edinburgh
Fotografi Edinburgh
Fysioterapi Edinburgh
Idrett og rehabilitering Edinburgh
Journalistikk og mediefag Edinburgh
Psykologiutdanning Edinburgh
Terapiutdanning Edinburgh
Utdanning i Business Administration Edinburgh
Utdanning i Business Management Edinburgh

Kontakt skolen

Queen Margaret University

Queen Margareth University Way
edinburgh

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Queen Margaret University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Highlights