Vil du studere ved et universitet som har studieretninger i verdensklasse? Og i tillegg få oppleve New Zealands hovedstad? Da bør du velge Victoria University of Wellington!

Om Victoria University of Wellington (VUW)

Victoria University of Wellington ligger i hovedstaden på New Zealand, Wellington - det geografiske, politiske og kulturelle hjertet av landet. Her kan du forvente høy kvalitet på studiene på både bachelor- og masternivå, med bånd til industri, politikk, og ledende nasjonale og internasjonale organisasjoner.

Studentopplevelsen ved VUW

Universitetet har flere campusboliger, de fleste i gangavstand fra universitetets campuser. Størrelsen varierer, og det finnes muligheter for å bo med flere andre eller alene dersom man helst ønsker det. Her finner du noe for enhver smak, enten du vil få maten servert, bo med flere andre, eller du helst ønsker å bo helt for deg selv i et studio. Det er mange internasjonale studenter som velger å bo i campusbolig først for å bli mest mulig kjent med sine medstudenter. Det er også mulig å bo med en vertsfamilie om du ønsker det.

Byen ligger midt i New Zealand – godt plassert med kort vei til både Nord- og Sørøya. Det er derfor enkelt å reise til andre deler av landet. Ønsker du å utforske mer, er Australia eller tropiske stillehavsøyer bare noen timer unna med fly.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Victoria University of Wellington, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Arkeologiutdanning Wellington
Arkitekturutdanning Wellington
Engelsk språk og litteratur Wellington
Kriminologiutdanning Wellington
Sosialt arbeid og engasjement Wellington
Udanning i utviklingsstudier Wellington
Utdanning i kreativ skriving Wellington

Kontakt skolen

Victoria University of Wellington

Wellington

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Victoria University of Wellington.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Victoria University of Wellington:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!