Riga Stradins University er universitetet for deg som er interessert i å få en medisin- eller tannlegeutdanning med mye praksis kort vei fra Norge.

Om Riga Stradins University (RSU)

Dette universitetet er studiestedet for deg som vil ha en helhetlig helsefaglig grad som gir rett til autorisasjon i Norge etter endte studier. Riga Stradins har et mål om å ha en moderne undervisning, og har de siste årene innført noen av verdens beste undervisningsmetoder, og har økt kravene til undervisningen av studentene. Og – kanskje viktigst av alt, studiene er på engelsk.

Undervisning

Med topp moderne fasiliteter innen medisinsk teknologi, robotikk og klinikk får du som student tilgang kun til det beste. For det er best å borre i robottann før du prøver deg på en ekte mennesketann, og det er lettere å øve deg på å sy sting i huden på noen som ikke føler smerte. Undervisningen er tilpasset studentene, hvor det er fokus på forskjellige undervisningsmetoder. Utdanningene RSU tilbyr har blant annet forelesninger og workshops, i tillegg til praktisk undervisning, klinisk undervisning, caseoppgaver og presentasjoner av forskningsoppgaver.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Riga Stradins University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Medisinutdanning Riga
Tannlegeutdanning Riga

Kontakt skolen

Riga Stradins University

Riga

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Riga Stradins University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Riga Stradins University:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!