CSUN

Med stjernene som nærmeste nabo er CSUN det perfekte studiestedet for deg som drømmer om et liv på storskjerm – eller bare ønsker deg en studentopplevelse som er som tatt rett ut av en film.

Om California State University Northridge

Det er ingen tvil om at sola skinner på CSU Northridge – også kjent som CSUN (“see-sun”). Her er studielivet som tatt rett ut av en film, med amerikansk fotball, greek life og rare collegetradisjoner – og du skal ikke se bort ifra at en del av filmene du har sett, faktisk ble tatt opp på CSUNs campus. Med beliggenhet et steinkast unna Hollywood er dette studiestedet for deg som digger LA-livsstilen, eller ønsker deg en stjernespekket utdanning.

Livet på campus

Du kommer til å ønskes velkommen til "matador-familien" fra dag en. Hvert år holdes New Student Orientation, der nye studenter blir kjent med både hverandre og campusen. Er ikke det nok kan du bli med på Camp Matador, en skikkelig sommerleir der du lærer hva det betyr å være en ekte Matador. Når du først har startet studiene, er det lett å finne andre med de samme interessene som deg: Bare bli med i en av de over300 ulike studentorganisasjonene, deriblant en egen Screenwriters Club og en klubb for datanerder.

Bo på campus

Det anbefales å bo på campus– da får du den ekte amerikanske studieopplevelsen. Det er trygt, sosialt, og gjør det enkelt å komme seg rundt på campus. Du kan også velge å bli med i en Living Learning Community (LLC) eller en Themed Living Community (TLC), perfekt for deg som gjerne vil bo sammen med noen som har samme interessene for deg.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om California State University Northridge, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Film og TV California
Fotografi California
Journalistikkutdanning California
Utdanning i grafisk design California
Utdanning i kommunikasjon California
Webdesign og digitale medier California

Kontakt skolen

California State University Northridge

Northridge

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om California State University Northridge.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra California State University Northridge:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!