Er du interessert i tall og økonomi? Da er Galway Business School perfekt for deg! Skolen er lokalisert i vakre Galway og er en av de ledende, uavhengige utdanningsinstitusjonene i Irland for studier innen business.

Om Galway Business School (GBS)

Helt siden Galway Business School åpnet dørene i 1999 har det største fokuset vært på kvalitet, fleksibilitet, samt å ivareta studentenes ønsker og behov. I og med at dette er en ren Business skole har universitetet fullt fokus på økonomi og tall, noe som betyr at de er ekstra gode på feltet. Dette er en relativt ny skole som betyr at de tilbyr moderne undervisning bestående av mindre gruppetimer, business simulations og muligheten til å få brukt kunnskapene dine i ekte bedrifter.

Studentopplevelsen ved GBS

Galway Business School ligger flott til på vestkysten i en av Irlands beste festivalbyer. Byen er kjent som kulturens hovedstad i Irland med sine mange arrangementer. Det arrangeres blant annet matfestivaler, musikkfestivaler, kunstfestivaler og hesteløp. 

Skolen hjelper deg gjerne med å finne bolig, enten om du vil bo i studentbolig eller hos en vertsfamilie. 

Studentbolig

Skolen tilbyr moderne, lyse studentboliger som er plassert rundt omkring i Galway by. Alle boligene ligger i nærigheten av skolen slik at det er enkelt å komme seg til undervisningen med buss eller gange. Her deler du bolig med andre internasjonale studenter som gir deg muligheten til å bli stødigere i engelsk samtidig som du får nye venner og lærer om hverandres kultur. Her bor du i en leilighet hvor du har ditt eget rom, med felles stue, bad og kjøkken.

vertsfamilie

Dersom man skulle ønske det kan skolen matche deg med en vertsfamilie, basert på dine ønsker og behov. Bor du hos en familie vil du få en unik mulighet til å bli en del av en Irsk familie. De fleste av vertsfamiliene bor i umiddelbar nærhet til skolen så man enten kan komme seg til campus med buss eller ved å gå. Her er både frokost og middag inkludert i ukedagene, og i helgene får man i tillegg servert lunsj. Det betyr én utgift mindre, noe som kommer godt med når man er student.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?
For kontakt eller mer informasjon om Galway Business School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bedriftsøkonomisk utdanning Galway
Business Galway
HR, organisasjon og ledelse Galway
Utdanning i Business Administration Galway
Utdanning i Business Management Galway
Utdanning i markedsføring Galway
Økonomiutdanning Galway

Kontakt skolen

Galway Business School

Galway

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Galway Business School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Galway Business School:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!