Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - Hawaii Pacific University

Study Outside Norway (SONOR)

Ulike studiemuligheter - Hawaii Pacific University

studere i hawaii

Hawai’i Pacific University

Hawai’i Pacific University (HPU) ble grunnlagt på 1960-tallet som to ulike colleges. Hawai’i Pacific College og Hawai’i Loa College ble slått sammen i 1992. Fortsatt deles universitetet mellom den urbane hovedcampusen i Honolulu, og den mer tradisjonelle liberal arts-campusen på Hawai’i Loa. Blant de mest populære fagvalgene er business, biologi og marinebiologi, men her kan du studere alt fra diplomati til miljøstudier.

Hawai’i Pacific University (HPU) er det største private universitetet i denne delen av verden, men har allikevel ikke mer enn 5000 studenter. Forholdet mellom studenter og forelesere er 12:1, som er svært lavt. I gjennomsnitt er det 17 studenter i hver klasse. HPU kaller dette «a deliberately intimate learning environment.»

Beliggenhet

Hawai’i Pacific University ligger på O’ahu, den tredje største øyen i delstaten Hawaii. Hovedstaden Honolulu er en utpost midt i Stillehavet – nærmeste fastland ligger hele 3783km unna, i California. Likevel bor det 390.000 mennesker i Honolulu, og halvannen million mennesker på Hawaii, i det som regnes som USAs beste stat å bo. Honolulu regnes for øvrig blant verdens lykkeligste byer, og er USAs nest tryggeste by.

Byliv eller strandliv? Ja takk, begge deler! HPU kan by på både urbane og naturskjønne studieopplevelser. Downtown Campus ligger i sentrum av Honolulus businessdistrikt. Her ligger HPUs College of Business og College of Liberal Arts. Bare 12 km unna, i rolige grønne omgivelser ved foten av Ko’olau fjellene, ligger Hawaii Loa, hjem til College of Natural and Computational Sciences. Oceanic Institute ligger på Makapu’u Point, og er midtpunktet for HPUs banebrytende marineforskning.

Fem gode grunner til å velge Hawai’i Pacific University

  1. Universitetet tilrettelegger for at du kan fullføre bachelorgraden på tre år.
  2. Med studenter fra alle 50 stater og over 70 land, og 45 000 alumni spredt over hele kloden, kan du bygge deg et globalt nettverk.
  3. Universitetet er «Best in the West,» og rangeres blant de beste universitetene i sin region.
  4. Spennende kulturliv, gode studiemuligheter og sunne økonomiske forhold gjør Honolulu til en av USAs beste byer å studere i, og en av de 20 beste byene for 20-somethings.
  5. O’ahu kan by på både et yrende byliv og enestående naturopplevelser.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - Hawaii Pacific University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Mastergrad
  • Utveksling

Kostnader

27 000 USD

(stipender tilgjengelige)

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - Hawaii Pacific University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - Hawaii Pacific University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!