Vis studentum.no som: Mobil

Environmental Science and Studies ved Hawaii Pacific University

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Honolulu, Hawaii
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Klasserom

Environmental Science and Studies ved Hawaii Pacific University

Ta en Bachelor i Environmental Science and Studies på Hawaii

Utfordringene med dagens miljø-, luft- og vannforurensning, avskoging og artstap, oljeforbruk og klimaendringer er sammensatte og sammenkoblede spørsmål. De tverrfaglige områdene miljøvitenskap og miljøstudier er begge dedikert til studiet av disse kritiske problemene med sikte på å identifisere gjennomførbare løsninger. Miljøvitenskap fokuserer på studier av naturlige systemer og anvendelse av teknologi for å beskytte og forbedre miljøet, mens Miljøstudier fokuserer på samspillet mellom menneskelige og naturlige systemer og sammenhengen mellom vitenskap og politikk.

Stillehavets forretningssenter

Hawai’i Pacific University (HPU) ligger midt mellom noen av verdens største økonomier, og drar fordel av sin geografiske posisjon. Dette er Stillehavets forretnings- og finanssenter. Nettopp derfor er Honolulu en usedvanlig internasjonal by. Også HPU bærer preg av det flerkulturelle miljøet som er så typisk for Hawaii.

Et unikt universitet

Dette er din sjanse til å studere i paradis. Her finner du perlehvite strender, solnedganger som tar pusten fra deg, mennesker med de varmeste hjertene du noensinne har møtt – og et universitet som vil sikre at du lykkes. Hawai’i Pacific University (HPU) er det perfekte studiestedet for deg som vil gjøre noe annerledes, som ønsker praktisk erfaring og nye perspektiver på verden

Det som virkelig gjør dette universitetet unikt, er mangfoldet. HPU er flere ganger blitt utnevnt til USAs «most diverse university», og blir stadig anerkjent for sin store andel internasjonale studenter. Her finner du studenter fra alle 50 stater og 70 forskjellige land. HPU er også blant de amerikanske universitetene som tar imot flest study abroad-studenter i året. Med andre ord finnes det ingen majoritet ved HPU, og studenter oppfordres til å utforske andre kulturer, tradisjoner og verdier. Universitetets kjerneverdier er PONO, KULEANA og ALOHA. Nysgjerrig? HPU tilbyr kurs i Ōleo Hawai’i (hawaiisk språk).

En god investering

Her undervises du av professorer som er de beste i sitt fagfelt – ikke bare blant akademikere, men også blant folk som jobber i bransjen. Undervisningen ved HPU består av mye mer enn bare forelesninger og lærebøker. Fagene er praktiske og interaktive, og du får garantert god kontakt med de som underviser deg. Her har de skapt et intimt læringsmiljø, der den gjennomsnittlige klassen er på 17 studenter.

For kontakt eller mer informasjon om Environmental Science and Studies ved Hawaii Pacific University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  1. Ta kontakt med SONOR: Få studieveiledning og informasjon om de forskjellige universitetene vi samarbeider med.
  2. Få studieveiledning: Over telefon, e-post eller ved et av våre kontor i Oslo, Trondheim eller Bergen. Vi hjelper deg med å finne det universitetet og studiet som passer deg.
  3. Søknadsguide: Når du har funnet studiet og skolen du vil søke på kan du laste ned søknadsguiden for universitet fra SONORs nettside. Du finner søknadsguiden i høyrerammen av hver skoles universitetspresentasjon. Her finner du informasjon om utfylling av søknadsskjema, og hvilke vedlegg som skal være med i søknaden.
  4. Les informasjonen nøye: Les informasjonen i guiden nøye for å finne ut hva du trenger, og hvordan du fyller ut søknadsskjemaet. Ta kontakt med din studieveileder hvis du står fast.
  5. Send inn din søknad: Når du har fylt ut søknaden og har skaffet alle dokumenter som kreves, sender du søknaden til vårt kontor i Oslo. Her blir søknaden din lest gjennom og kontrollert for feil og mangler, før den skannes og mailes til vår kontaktperson ved det aktuelle studiestedet. Dersom du har løpende kontakt med studieveileder i Trondheim eller Bergen kan du sende papirene til vedkommende i stedet.

Kostnader

Ta kontakt med SONOR for informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge Study Outside Norway (SONOR)?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Internasjonal akkreditering

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Environmental Science and Studies ved Hawaii Pacific University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Environmental Science and Studies ved Hawaii Pacific University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Maiken kom inn på drømmestudiet ...

SONOR har hjulpet mange studenter å finne sitt drømmestudium. Les mer om hvordan vi hjalp Maiken å oppfylle sin drøm og hvordan vi kan hjelpe deg med å oppfylle din!

Les mer