Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Universitet og høgskole
San Francisco
Kontakt SONOR
Klasserom

Big Data

Utdanning i Big Data 

Er du interessert i data, er strukturert og analytisk? Da kan en utdanning i Big Data passe bra for deg! 

Big Data beskriver store datasett som samles inn og vokser. Stadig flere organisasjoner har og bygger store datasett som dette, som gjør denne utdanningen spesielt relevant.  

Om utdanningen 

Med en utdanning i Big Data vil du tilegne deg kunnskaper og få praktisk erfaring med maskinlæring og dataanalyse. Store datamengder gir nyttig informasjon til organisasjoner og virksomheter, men krever et grundig og nøyaktig databehandlingssystem og analytiske ferdigheter. Dette vil du lære deg gjennom studieløpet.  

Du vil tilegne deg teoretiske kunnskaper så vel som praktiske ferdigheter og blir kjent med klassiske og moderne dataanalysemetoder. Metodene og tilnærmingene du lærer deg er prosesser du vil kunne anvende direkte i arbeidssituasjoner.  

Du vil blant annet lære om:  

 • Big Data analyse og fremstilling 
 • Analyse av sosiale nettverk 
 • Tekst- og web-analyse 
 • Programmering 
 • Informasjonssystemer 
 • Datainnsamling og metoder 
 • Strukturering av data 

 
Karrieremuligheter 

Utdanningen i Big Data gir deg kompetanse og ferdigheter som er attraktive i de aller fleste virksomheter. Organisasjoner benytter flere og større datasett, blant annet i sin forretningsutvikling, risikovurdering og ved strategiske beslutninger. Med tanke på at vi nå samler inn data på så å si alt, vil du få ulike karrieremuligheter avhengig av hva ditt fokus er. Du kan for eksempel jobbe innen forskning, finans, helse, konsultering, markedsføring eller myndighetene. Dine jobbmuligheter blir derfor mange. 

Her er noen eksempler på jobbmuligheter:  

 • Dataanalytiker 
 • Dataforsker  
 • Sjef for informasjonssikkerhet 
 • Risikoanalytiker 
 • Big Data utvikler 
 • Databaseadministrator 
 • Dataarkitekt 
For kontakt eller mer informasjon om Big Data, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Hvorfor velge University of San Francisco?

Behov på arbeidsmarkedet

Støttet av lånekassen

Praksisplass under studie

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Big Data.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

University of San Francisco

Start din karriere på University of San Francisco

Vil du studere i en av verdens vakreste, mest pulserende og mest innovative storbyer? Ta masterutdanningen din på University of San Francisco! 

På University of San Francisco (USF) møter du lærere, ansatte, forskere og studenter, som samlet vil dele sin kunnskap og sine erfaringer. Undervisningsmetoden på USF er utfordrende og personlig, hvor studenter og professorer arbeider tett sammen. Av de 10,700 studentene på University of San Fransisco (USF) er 1,750 internasjonale studenter. 

Mål og visjon

Universitetet i San Francisco er et internasjonalt anerkjent og urbant universitet med et globalt perspektiv. Her utdannes ledere som ønsker en mer rettferdig verden. Universitetet utdanner fagfolk med kunnskapen og ferdighetene til å skape suksess, og med de nødvendige verdiene for å jobbe både med og for hverandre. Sosial rettferdighet er en viktig del av universitetets visjon.

Fordeler ved å studere på University of San Francisco

San Francisco er mer enn bare en vakker beliggenhet for campus; det er også et sentrum for for industri og innovasjon. Som student ved USF har du nærhet til Bay Area og Silicon Valley, som begge kan by på et mangfold av spennende jobbmuligheter.

Studiene på USF inkluderer praksisplasser, eksperimentell læring, entreprenørskap og mangfold. Flere av studiene kan også tilby forskerstillinger innenfor ulike områder.

USF består av fem fakulteter og over 100 studieprogram. Klassene er likevel små, noe som bidrar til tett oppfølging og faglig engasjement. Universitetet kan tilby gode verdier, mangfold og internasjonale muligheter. 

Tidligere studenter fra USF arbeider i dag som ledere i verdenskjente selskaper som blant annet Google, Adobe, Apple, Facebook, IBM, IntelOracle, Salesforce.com, Square, Twitter og Yahoo.

Campus i San Francisco

Å møte ulike personligheter og unike bakgrunner er noe av det som kjennetegner en universitetsopplevelse. Campus er stedet hvor eventyr blir delt, livslange forhold blir dannet og store ideer blir født. 

The Office of Student Housing and Residential Education (SHaRE) åpner dørene for 2000 USF-studenter hvert år, noe som skaper et aktivt, trygt og komfortabelt miljø i sentrum av San Francisco.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra University of San Francisco

Kontaktinformasjon til University of San Francisco

University of San Francisco

2130 Fulton Street
94117-1080 San Francisco

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Big Data:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!