Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - California State University Monterey Bay

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - California
Søknadsfrist: Kontakt SONOR
Ja

Ulike studiemuligheter - California State University Monterey Bay

California State University Monterey Bay - SONOR

Ta et semester, en bachelor eller master ved California State University Monterey Bay

California State University Monterey Bay er et lite, offentlig universitet som tilhører California State University-systemet; en samling av 23 studiesteder som drives av delstaten. CSUMB har litt over 7000 studenter, og ligger pent til i Sea Side i Monterey Bay. Universitetet ble stiftet i 1994 på området der militærbasen Fort Ord tidligere lå, og i området ligger også et vakkert naturreservat.

Hvordan er det å studere ved California State University Monterey Bay?

Ved CSUMB får du undervisning i små klasser, og får ta del i en læreform som setter studenten i sentrum, såkalt ”outcome-based education.” Universitetet tilbyr 23 bachelorgrader innenfor felt som business, realfag, språk, samfunnsvitenskapelige studier, kunst og design, musikk, IT og maritime studier, og 7 mastergrader innenfor business og ledelse, utdanning, teknologi, maritime studier og sosialt arbeid.

Med sin nærhet til havet har CSUMB et spesielt fokus på maritime fag, med blant annet overvåkning av korallrev som prioritert forskningsområde, og ellers fokuserer universitetet sin forskning på områder som geofag og økosystemmodeller.

Middelhavsklima og nydelig beliggenhet

CSUMB ligger i småbyen Seaside, som har et behagelig middelhavsklima, og nydelig beliggenhet nær Monterey Bay. I Seaside og omegn er det fantastiske muligheter for aktiviteter som seiling, terrengsykling og turgåing, og like i nærheten ligger Monterey med sine mange attraksjoner: Pebble Beach, Monterey Bay Aquarium, vinsmaking og jazzfestival, for å nevne noen få. Den unike surfebyen Santa Cruz ligger under en time unna med bil, og ønsker du å ta deg en biltur til fantastiske San Francisco tar det ikke mer enn rundt to timer. Det er også vel verdt å utforske Big Sur, en av perlene langs Highway 1-ruten.

5 gode grunner til å velge CSUMB

  1. Universitetet legger til rette for sophomorestatus for norske søkere
  2. Lave studiekostnader
  3. Fantastisk beliggenhet langs kysten av California
  4. CSUMBs undervisning setter deg som student i sentrum
  5. Små klasser sikrer god oppfølging fra forelesere

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master
  • Utveksling

Kostnader

Per år 19,023 USD

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study Outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe norske studiesøkende til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. SONOR jobber med over 50 større universiteter i engelskspråklige land, og har spesialkompetanse om studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand og Singapore. 

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

SONOR har kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansund og Bergen. Gjennom samtale og veiledning hjelper SONOR norske studenter med å realisere sine studiedrømmer. SONOR har dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge mulighetene dine. Med fokus på en god dialog vil SONOR gjøre den beste jobben for deg som studiesøker, og finne de alternativene som best passer deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - California State University Monterey Bay.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim

Tlf: 73 80 97 38
sonor.no


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - California State University Monterey Bay:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!