Bachelor
Ingen anmeldelser

Ulike studiemuligheter - University of Technology Sydney

Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Varighet
1-5 år
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt SONOR Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

University of Technology Sydney (UTS)

Ta din utdanning ved University of Technology Sydney

University of Technology Sydney (UTS) er velkjent som en ledende institusjon innenfor profesjonelle karrierefokuserte utdanninger. Universitet tilbyr noen av de mest omfattende utvalget av innovative og internasjonalt anerkjente gradene i hele Australia. Som institusjon tilrettelegger de for et innovativt og krevende akademisk miljø i hjertet av Sydney.

Universitetets grader er kontinuerlig oppdatert i takt med relevant forskning, teknologi og industri, noe som plasserer UTS sine studenter helt i fronten av industrirelevant kunnskap. Med sin multikulturelle blanding av over 45,000 studenter tilbyr skolen et læringsmiljø med mennesker fra alle verdenshjørner.

Å studere i Sydney

Som student ved UTS kan du studere i den mest sentrale delen av Sydney. City campus ligger ved Sydney Central Business District (CBD), et steinkast unna Darling Harbour og operahuset, med nærhet til lange shoppinggater og flotte parker. Universitetet åpnet også nylig oppgraderte fasiliteter på city campus, siden de skal samle alle studentene på en campus. 

UTS har et bredt utvalg av studier, noen skiller seg også ut fra andre typiske studier, som for eksempel Creative Intelligence and Innovation, Web and Cloud Computing, Nanotechnology eller Sound and Music Design. Universitetet er rangert som nummer 8 på QS’ Top 50 under 50 kåring av universitet yngre enn 50 år, og har i tillegg blitt tildelt en rekke priser for sitt internasjonale miljø og studiekvalitet.

Hvorfor velge University of Technology Sydney?

Fem gode grunner til å bli student ved UTS:

 1. Bo og studer midt i Sydney, Australias største og eldste by.
 2. Et universitet som har ambisjoner om å oppnå internasjonal status.
 3. Rangert som best på læring i hele Australia.
 4. Fokuserer på både teori og praksis i undervisningen sin.
 5. Har et eget team som tar vare på internasjonale studenter.

Semester eller årsstudier ved UTS?

Ønsker du et kortere studieopphold ved UTS? Det kan SONOR tilrettelegge for! Enten du er under utdanning i Norge og ønsker ett semester eller to i utlandet, eller vil smake på studenttilværelsen før du starter på en videre utdanning, kan SONOR gi deg hjelpen du trenger. Ta kontakt med SONOR for mer informasjon om semesterstudier ved UTS.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of Technology Sydney, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Krever fra 3.0 og oppover i rent karaktersnitt.

Kontakt SONOR for mer informasjon om opptakskravene.

Studiefakta, Tittel m.m

 • Bachelor
 • Master
 • Utveksling

Kostnader

Fra 21,230 AUD (stipender tilgjengelig). Kontakt SONOR for mer informasjon. 

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

 • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
 • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
 • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
 • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of Technology Sydney.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen