Ulike studiemuligheter - University of New South Wales

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Bachelor
Sydney
1-5 år
Heltid/deltid
Støttet av lånekassen
Kontakt SONOR
Klasserom

University of New South Wales (UNSW)

University of New South Wales – opplev Sydney, Australia!

UNSW Sydney har store ambisjoner. I dag er de Australias ledende universitet for innovasjon og entreprenørskap. I morgen endrer de verden – for dette er det australske universiteter med flest kontakter i arbeidslivet. Best av alt, de ligger nærmere Sydneys beste strender enn noe annet universitet – for alle vet at de beste ideene dukker opp mens du er ute og surfer bølgene. Kombiner store tanker om fremtiden med Sydney-livsstilen – ved UNSW Sydney.

Studietilbud og beliggenhet

Her finner du studietilbud innen de fleste fagområdene du kunne tenke deg – slå deg løs! UNSW har en trimesterordning som innebærer to forskjellige løsninger avhengig av om du tar en hel grad eller bare et semester med studier. Gradsstudenter tar tre trimestre i året, og kan starte i februar, juni eller september. Semesterstudenter tar et trimester pluss et fireukers studium, og kan starte i januar eller august. Snakk med din veileder for å finne ut hva som passer best for deg.

Her er det ingen tvil om at du vil finne deg godt til rette i løpet av studietiden. Campusen i Kensington er nesten for en egen by å regne, og nesten en av fire studenter her er internasjonale. Her finnes alt forelesningssaler, studentboliger, butikker og sportsfasiliteter. Bygningene er nye og moderne, og området er flott og velholdt. UNSW har også en egen kunstskole, College of Fine Arts, som ligger i Paddington, like utenfor Kensington.

UNSW Sydney ligger i Sydney, i New South Wales. Byen kommer alltid høyt på listene over de beste byene i verden å bo i – og det overrasker ikke, når man først er blitt kjent med den unike Sydney-livsstilen. Her lever friluftslivet og storbylivet i skjønn harmoni. Som Australias økonomiske hovedstad, er Sydney hjem for mange globale firmaer og tilbyr utallige muligheter for å få arbeidserfaring, møte mennesker fra hele verden og bygge nettverk. Samtidig har du verdensberømte strender rett utenfor stuedøren – og har du skikkelig flaks kan du treffe pingviner. Dette er ikke en destinasjon – Sydney er en livvstil.

Hvorfor velge University of South Wales?

Fem gode grunner til å bli student ved UNSW:

  1. UNSW er et av åtte toppuniversitet i Australia.
  2. Universitetet har svært gode studentfasiliteter og servicetjenester for internasjonale studenter
  3. UNSW et klassisk campusuniversitet, hvor du kan bo et steinkast fra forelesningssalene.
  4. Universitetet har et multikulturelt og internasjonal miljø med studenter fra 120 ulike land.
  5. En utdanning ved UNSW er et svært godt utgangspunkt for en framtidig karriere innen ditt fagfelt, både nasjonalt og internasjonalt.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of New South Wales, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Krever i hovedsak fra 3.0 og oppover i rent karaktersnitt, men noen studier kan godta lavere karaktersnitt.

Kontakt SONOR for mer informasjon om opptakskrav.

Kostnader

Fra 32,160 AUD

UNSW er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen. Dette innebærer at du vil kunne få ekstra studiestøtte i form av stipend for å dekke skolepengene om du får opptak ved skolen!

Kontakt SONOR for mer informasjon!

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter med opptak til en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Storbritannia, Australia, New Zealand, Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontorer i Oslo og Trondheim treffer vi daglig norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontorer finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve blant annet:

  • Hvordan det er å leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter.
  • Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger.
  • At å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere.
  • Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of New South Wales.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of New South Wales:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!