Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - University of New South Wales

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - Sydney
Ja

University of New South Wales (UNSW)

University of New South Wales - SONOR

University of New South Wales – opplev Sydney, Australia!

University of New South Wales (UNSW) ble opprettet i 1949 med mottoet "Scientia Manu et Mente" som på norsk oversetter: ”Kunnskap fra sinn og hånd”. Dette oppsummerer fortsatt universitetets sentrale filosofi som handler om å finne en god balanse mellom det praktiske og det teoretiske i studenthverdagen. Et av universitetets fremste varemerker er derfor fokuset på å utvikle nye og kreative måter å utføre og formidle forskning og undervisning. 

Studietilbud og beliggenhet

University of New South Wales hovedcampus ligger samlet på et grønt område i den østlige bydelen Kensington, ikke langt fra Sydneys berømte strender. Syv av universitetets ni fakulteter holder til på hovedcampusen i Kensington. Her tilbys bachelor -og mastergrader innen alt fra samfunnskunnskap, ingeniørfag og business, til helsefag og juss. Fra campus kjøres kontinuerlig busser til og fra sentralbanestasjonen i Sydney sentrum, og turen tar knappe 20 minutter. Det er også god kommunikasjon til Sydney International Airport, som ligger bare 15 minutter unna.

Sydney er Australias største og mest livlige by. Å bo og studere her vil være en svært spennende og fargerik opplevelse for deg som student. Sydney er inngangsporten til Australia, og hjem til mer enn fire millioner mennesker.

Sydney er også en av verdens mest multikulturelle byer, hvor du kan oppleve mat, underholdning og kulturelle tradisjoner fra alle verdenshjørner. Byen er omkranset av vakre strender, nasjonalparker og fjellkjeder. Her finnes det med andre ord uendelige muligheter til å kombinere både storbyliv og shopping med sterke naturopplevelser!

Hvorfor velge University of South Wales?

Fem gode grunner til å bli student ved UNSW:

  1. UNSW er et av åtte toppuniversitet i Australia, og er også rangert blant de
     50 beste av alle utdanningsinstitusjonene i verden.
  2. Universitetet har svært gode studentfasiliteter og servicetjenester for internasjonale studenter
  3. UNSW et klassisk campusuniversitet, hvor du kan bo et steinkast fra forelesningssalene.
  4. Universitetet har et multikulturelt og internasjonal miljø med studenter fra 120 ulike land.
  5. En utdanning ved University of New South Wales er et svært godt utgangspunkt for en framtidig karriere innen ditt fagfelt, både nasjonalt og internasjonalt.
For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - University of New South Wales, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

  • Bachelor
  • Master
  • Utveksling

Kostnader

Fra 32,160 AUD

UNSW er på tilleggsstipendlisten til Lånekassen. Dette innebærer at du vil kunne få ekstra studiestøtte i form av stipend for å dekke skolepengene om du får opptak ved skolen!

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - University of New South Wales.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - University of New South Wales:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!