Finn din drømmeutdanning i Tampa Bay, byen som er fullstappet av kulturelle tilbud og spennende attraksjoner. Tampa er regionens kulturelle sentrum, og byr på et rikt kulturelt liv med en rekke museer, lokale gallerier og steder for utøvende kunst.

Om University of Tampa (UT)

University of Tampa (UT) er et uavhengig breddeuniversitet som tilbyr utfordrende utdanning av høy kvalitet og ligger i den kulturelle byen Tampa Bay i solfylte Florida. Universitetet har over 200 ulike studieprogrammer å tilby sine i overkant 7000 studenter på bachelor- og masternivå. Skolen har lange internasjonale tradisjoner og tiltrekker seg studenter og ansatte fra hele verden. Dette er med på å skape et multikulturelt og spennende studiemiljø. 

Studentopplevelsen ved UT

Universitetets campus ligger midt i hjertet av Tampa Bay, og du har dermed et bredt utvalg av spennende attraksjoner i umiddelbar nærhet. Dessuten er det også et solfylt område med lange strender i nærheten. Universitetet fokus på miljøet og jobber aktivt med bærekraftig utvikling og har som mål å bevare naturressurser og redusere miljøskader. Det er derfor de har forpliktet seg til å ha en grønn campus. De jobber aktivt for å redusere avfall, både fra universitetet og fra studenter slik at naturen blir påvirket minst mulig.

Universitetet er lite nok til å sikre en følelse av tilhørighet, og tilrettelegger for tette forbindelser med forelesere. Med et forholdstall mellom studenter og forelesere på 17:1 vil du oppleve å bli sett og hørt av dine forelesere. Skolen har også over 200 ulike studentorganisasjoner som du kan velge å bli med i.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Tampa, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bedriftsøkonomisk utdanning Florida
Computer forensics Florida
Finans Florida
Forensic Science Florida
Kriminologiutdanning Florida
Musikkutdanning Florida
Utdanning i grafisk design Florida
Utdanning i kreativ skriving Florida

Kontakt skolen

University of Tampa

Tampa Bay

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Tampa.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Tampa:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!