Ønsker du å studere ved et universitet med fokus på karriereveiledning samtidig som du får oppleve et yrende studentliv i den populære britiske byen Leeds? Da bør du utdanne deg ved Leeds Beckett University!

Om Leeds Beckett University

Skolen er det man kaller et breddeuniversitet. Leeds Beckett University har dermed et godt studietilbud innen de fleste fagområder. Noen av gradene inkluderer opptil ett års praksis, og skolen hjelper deg å finne en arbeidsgiver som passer for deg. Universitetet har en aktiv studentforening som organiserer det meste som er studentrelatert utenom studiene. Du vil garantert finne en klubb, et idrettslag eller en sportsgren som passer for deg.

Studentopplevelsen ved Leeds Beckett University

Leeds er en av de mest populære studentdestinasjonene i landet. Byen kan tilby et mangfoldig tilbud fra sport og kultur til uteliv og shopping; Leeds gir deg en unik studentopplevelse. Hver august arrangeres musikkfestivalen Leeds Festival, en av Storbritannias største musikkfestivaler.

Et stykke utenfor bykjernen har Leeds Beckett University etablert sitt City campus med topp moderne fasiliteter og flere prisvinnende bygninger. Fra City campus har du enkel tilgang til sentrum av Leeds. I idylliske og historiske omgivelser under fem kilometer fra Leeds ligger campusen Headingley. Her finner man universitetets idrettsanlegg, samt barer, vintage butikker og cafeer.

Beliggenheten midt i landet gjør at det er en utmerket base hvorfra man kan utforske landsdelen Yorkshire og hele Storbritannia. Fra Leeds Station går det for eksempel tog til London på to timer og Manchester når du på under en time.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Leeds Beckett University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Journalistikk og mediefag Leeds
Musikkutdanning Leeds
Turisme og hospitality Leeds
Utdanning i Business Administration Leeds
Utdanning i Business Management Leeds
Utdanning i ernæring Leeds
Utdanning i kommunikasjon Leeds

Kontakt skolen

Leeds Beckett University

Leeds

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Leeds Beckett University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Leeds Beckett University:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!