Universitetet er et av de ledende universitetene på Kypros, og er den største selvstendige utdanningsinstitusjonen på øya. Med undervisningsmetoder hentet fra vestlig utdanningssystemer og med en internasjonal filosofi holder University of Nicosia en høy standard.

Om University of Nicosia - Medical School

Universitetet befinner seg i Kypros hovedstad, Nikosia. Byen er Kypros største by, og er en fascinerende blanding av nytt og moderne, kultur og historie. Deler av Nikosia er omringet av en gammel bymur, men ikke langt unna finner du både nattklubber og kjøpesentere. En liten kjøretur unna finner du både også verdenskjente strender og sjarmerende små fjellandsbyer. I Nikosia kan du stå på ski om morgenen, dra på shopping til lunsj og avslutte dagen med et bad i sjøen.

Palmesus, strender og mer enn 300 solskinnsdager i året er bare en bonus når du skal studere medisin ved University of Nicosia. Det virkelige utbyttet du får av studiet er universitetets fokus på forskning, kunnskap og praksis. Universitetet er stolt av å ha moderne undervisning for studentene basert på den nyeste forskningen.

Etter studiene skal du skal ha fått en unik forståelse av kroppen, både hvordan kroppen henger sammen og dens funksjon, men også hvordan sykdom påvirker kortsiktig og langsiktig. Som student skal du kunne trekke linjer mellom miljø, gener og hvordan en pasient responderer på en sykdom. Med andre ord – med en utdannelse fra University of Nicosia vil du være en lege for fremtidens helsevesen.

Undervisning

Pensumet er lagt opp en slik måte at studentene og studentenes læring hele tiden står i fokus. Mye av undervisningen er case-oppgaver og det er små grupper gjennom alle studieårene på medisin. Universitetet har et mål om at studentene skal lære å tenke helhetlig – se hele pasienten istedenfor å bare se sykdommen.

Hvis du velger å studere medisin på Kypros vil du få autorisasjon til å jobbe som lege i Norge, EØS og EU etter endte studier.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Nicosia - Medical School, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Medisinutdanning Nicosia

Kontakt skolen

University of Nicosia - Medical School

Nicosia

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Nicosia - Medical School.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Nicosia - Medical School:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!