University of Technology Sydney er velkjent som en ledende institusjon innenfor profesjonelle karrierefokuserte utdanninger. Universitetet tilbyr noen av de mest omfattende utvalget av innovative og internasjonalt anerkjente gradene i hele Australia. Som institusjon tilrettelegger de for et innovativt og krevende akademisk miljø i hjertet av Sydney.

Om University of Technology Sydney (UTS)

Universitetets grader er kontinuerlig oppdatert i takt med relevant forskning, teknologi og industri, noe som plasserer University of Technology Sydney (UTS) sine studenter helt i fronten av industrirelevant kunnskap. Her spør de bedriftene hva de ønsker at fremtidens ansatte skal ha av egenskaper, så passer de på at du får akkurat dette i løpet av graden din. I tillegg er UTS rangert som best på læring i hele Australia. 

Studentopplevelsen ved UTS

Hvis du velger å studere i Sydney får du mulighet til å oppleve strandliv og storbyliv på samme tid. Sydney er Australias største by og er fylt med mange festivaler, markeder, konserter og andre arrangementer som regemessig blir arrangert i byen. I tillegg er du i umiddelbar nærhet til kjente strender som Bondi Beach og Manly Beach.

Når du først  har reist helt til Sydney for å studere, så vil mange reise rundt i Oseania for å oppleve kjente og ukjente steder. Sydney er det perfekte utgangspunktet for å oppleve resten av Australia, Oseania og Sørøst-Asia. Enten du velger å reise rundt i Australia i en tradisjonell campervan eller du ønsker å fly til noen av de mer ukjente Stillehavsøyene, så er alt dette lett tilgjengelig fra Sydney.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om University of Technology Sydney, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

University of Technology Sydney

Level 3A, UTS Tower Building 15 Broadway Ultimo NSW
2007

Tlf: +61 3 9627 4816
Fax +61 2 9514 1530
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om University of Technology Sydney.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra University of Technology Sydney:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!