Vil du studere ved det universitetet som har blitt rangert som nummer én for trivsel blant studenter i London? St Mary's University ligger i Twickenham, i en av Londons tryggeste bydeler. Her er alt man kan ønske seg fra en studieopplevelse i London.

Om St Mary's University London

Med underkant av 5000 studenter gjør det lett å føle seg hjemme på St. Mary’s, men de er fortsatt store nok til å tilby en rekke studiemuligheter, utfordringer og spenning i løpet av studietiden. Universitetet har meget erfarne og dedikerte lærere, mange av de er kjente internasjonal forskere, som er svært engasjerte i undervisningen sin. Skolen har blitt rangert høyt med hele 96 % av nyutdannede studenter i jobb innen 6 måneder etter de var ferdig.

Studentopplevelsen ved St Mary's University London

Students’ Union (SU) kan tilby deg spennende sosiale aktiviteter både på og utenfor campus. SU arrangerer alle typer underholdning, fra ukentlige arrangementer til musikkfestivaler. De arrangerer blant annet SIMMStock, en populær musikkfestival som årlig blir arrangert på campus. St. Mary’s har også et godt tilbud av sportslige grupper og aktiviteter.

Universitetet har svært gode sportsfasiliteter som gjør St.Mary’s til et utmerket valg både for idrettsutøvere og de som vil trene for det sosiale eller for å holde seg i form.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om St Mary's University London, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Drama og skuespill London
Film og TV London
Idrett London
Migrasjon og samfunnsfag London
Psykologiutdanning London
Sosialpedagogisk utdanning London
Stats- og samfunnsvitenskap London
Utdanning i grafisk design London
Utdanning i internasjonale relasjoner London
Utdanning i kreativ skriving London
Utdanning i lyd og lys London

Kontakt skolen

St Mary's University London

London

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om St Mary's University London.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra St Mary's University London:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!