Manchester

Manchester Metropolitan University

Visste du at den industrielle revolusjonen startet i Manchester? Da er det kanskje ikke veldig overraskende at Manchester Metropolitan University – eller "Man Met", som det ofte kalles – er et fremtidsrettet og ambisiøst universitet som aldri står stille. Her kan du være med på å forme fremtiden.

Om Manchester Metropolitan University

Man Met er opptatt av at arbeidet, forskningen og undervisningen deres lett skal kunne knyttes til og brukes i the real world. De startet opprinnelig som en yrkesfaglig skole, men er i dag et av Storbritannias største universiteter.

I tillegg til en hands-on studiehverdag, kan Man Met tilby undervisnings- og forskningsfasiliteter i verdensklasse. Det har de siste årene blitt investert 400 millioner pund i skolens fasiliteter, så her skal alt være state of the art. Universitetet er svært opptatt av at det faglige innholdet skal være oppdatert og fremtidsrettet, og at det man lærer skal gjenspeile den verden vi lever i.

Studentliv

Det bor omtrent 100 000 studenter i Manchester, så dette er en skikkelig studentby! Det er alltid noe å finne på – både på campus og utenfor. På campus finner du the Union. Her kan du kjøpe lunsj og kaffe, studere, eller bare sitte og slappe av. The Union har en egen rådgivningstjeneste, hvor du kan få hjelp til så å si alt, fra det akademiske til det økonomiske. The Union er også hjem til universitetets mange studentforeninger.

De fleste førsteårsstudenter bor i studentboliger. Her deler man kjøkken og stue med andre studenter, men har eget soverom. I mange tilfeller deler man også bad, men se etter en-suite om du vil ha eget.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om Manchester Metropolitan University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Dataspillutvikling Manchester
Fashion design Manchester
Grafisk design Manchester
Interiørdesign Manchester
Journalistikk og mediefag Manchester
Kommunikasjon Manchester
Kunst og design Manchester
Mediestudier Manchester

Kontakt skolen

Manchester Metropolitan University

All Saints
Manchester

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51
sonor.no


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Manchester Metropolitan University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Manchester Metropolitan University:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!