Har du en drøm om å studere i eksotiske Australia eller pulserende Singapore? James Cook University har campus i begge land!

Om James Cook University (JCU)

Uansett om du ønsker deg Australias lange strender med muigheter for dykking og snorkling eller om du ønsker å oppleve SIngapores høye levestandard og lave levekostnader kan du studere ved James Cook University. Og det beste; du trenger faktisk ikke å velge en av delene. Du har mulighet til å bli overført fra den ene campusen til den andre, og dermed kan du oppleve Asia og Australia i løpet av utdanningen din.

Australia

JCU er det nest eldste universitetet i delstaten Queensland. Området er kjent som «the sunshine state» og ligger nordøst i Australia. Dette er et svært rikt område biologisk sett, og beliggenheten gjør at JCU kan hevde seg som Australias ledende forskningsuniversitet på tropiske fagfelt. Med fantastiske ressurser både innenfor undervisning og forskning er JCU et attraktivt studiested. Skolen har over 300 ulike programmer, så her er det noe for enhver smak.

Singapore

JCU i Singapore ble etablert i 2003 med 50 studenter. Siden det har universitetet vokst og fått 3000 studenter. Det betyr at skolen fortsatt er relatvt liten, så her har du mulighet til å få tettere oppfølging. Skolen har 65% internasjonale studenter, så her er du garantert et internasjonalt miljø. Det er særlig gradene innenfor business, markedsføring, turisme og IT som er populære hos JCU Singapore, og det finnes ulike kombinasjonsmuligheter om du vil ta litt forskjellig.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?


For kontakt eller mer informasjon om James Cook University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Biologi Townswille
Business Administration Townswille
Business Management Townswille
Dataspillutvikling Townswille
Finans Townswille
Internasjonale relasjoner Townswille
Kjemi Townswille
Miljøstudier Townswille
Psykologi Townswille
Regskap og finans Townswille
Økonomi Townswille

Kontakt skolen

James Cook University

Townswille

Tlf: 73 80 97 31
Fax 73 80 97 51


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om James Cook University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra James Cook University:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!