Vis studentum.no som: Mobil

Ulike studiemuligheter - California State University Long Beach

Study Outside Norway (SONOR)
Sammendrag
Heltid/deltid
1-5 år
Bachelor
Oppstart: Kontakt SONOR - California
Ja

Ulike studiemuligheter - California State University Long Beach

California State University Long Beach - SONOR

California State University Long Beach

California State University Long Bach er del av det offentlige CSU-systemet som totalt inkluderer 23 skoler. CSU Long Beach er den tredje største skolen i dette systemet, og totalt går det omtrent 37, 000 studenter ved dette universitetet. Campus ligger flott til i Long Beach ved den sørlige kysten av California. Universitetet åpnet i 1949, og har lange tradisjoner.

CSU Long Beach har en stor variasjon av studieprogrammer. Universitetet tilbyr 82 ulike bachelorgrader, 65 mastergrader og 4 doktorgrader, så her kan de alle fleste finne et program som passer for dem. Forelesningene foregår ofte i relativt små klasser, selv om det også kan være større forelesninger. Gjennomsnittlig klassestørrelse er 30 studenter, og forholdet mellom lærer og elev er omtrent 24: 1. CSU Long Beach fokuserer på å være et forskningsbasert universitet, samtidig som at god undervisning skal stå i sentrum.

Hvorfor velge California State University Long Beach?

Fem gode grunner til å studere ved CSU Long Beach:

  • Flott beliggenhet i hjerte av California
  • Relativt lave studiekostnader
  • Mange sosiale aktiviteter og klubber å delta i som student
  • En rekke ulike fag og programmer som kan passe for deg
  • Et veldig fint campus med store parkområder

Å studere i California

Som student er det svært mye du kan gjøre ved CSU Long Beach! Universitetet har mange forskjellige studentkubber, der du kan delta i alt fra seiling, surfing og salsa, til en rekke ulike akademiske klubber. Det er også et «greek community» ved universitetet, og hvis du ønsker å bli medlem i et fraternity eller sorority så kan det være en spennende måte å få nye venner på. CSU Long Beach er medlem av NCAA devision 1, hvilket er det høyeste sportsnivået ved universiteter i USA. Dette gjør at det er god stemning rundt ulike matcher, og hvis du for eksempel er interessert i å se på basketball, fotball eller baseball på høyt nivå, så vil du ha mulighet til det ved CSU Long Beach.

Gjennom årene har CSU Long Beach utdannet mange dyktige studenter som har fortsatt videre inn i arbeidslivet med spennende ting innen film, poltikk, sport, osv. Blant disse finner du for eksempel filmskaper Steven Spielberg, komiker Steve Martin og skuespiller Jessica Williams.

For kontakt eller mer informasjon om Ulike studiemuligheter - California State University Long Beach, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiefakta, Tittel m.m

Universitetsnivå

Kostnader

Fra 18,678 USD*

*Pris avhengig av antall studiepoeng.

Study Outside Norway (SONOR)

SONOR Study outside Norway

SONOR – Study Outside Norway

Study Outside Norway (SONOR) er en organisasjon som til daglig jobber med å hjelpe studiesøkende norske studenter til opptak ved en rekke spennende studiesteder i utlandet. Vår spesialkompetanse omhandler studier i USA, Canada, Storbritannia, Australia, New Zealand,Singapore og en rekke institusjoner med fokus på helsefag rundt om i EU.

SONORs veiledningstjenester er gratis å benytte seg av. SONOR støttes økonomisk av skolene de samarbeider med, og kan dermed gi deg gratis og uforpliktende hjelp med tanke på dine framtidige studier. SONOR har bred kompetanse på de skolene de jobber med, og kan hjelpe deg med å kartlegge dine muligheter ved disse utdanningsinstitusjonene.

Avtal møte med en studieveileder fra SONOR her!


Study Outside Norway hjelper deg

I forkant av utenlandsstudier er det er rekke formaliteter som må være i orden, blant annet visum, riktig oversatt vitnemål, akademiske og personlige attester, støtte fra Lånekassen, samt at studiet er godkjent av NOKUT. Avhengig av hvor du ønsker å studere, finnes det en rekke ulike søknadsprosedyrer. SONOR kjenner til disse, og letter søknadsprosessen ved å hjelpe deg gjennom en liste sjekkpunkter. Study Outside Norway tilbyr også gratis veiledningstimer der mulighetene dine kartlegges ut i fra interesser og ambisjoner.

Nasjonal dekning

Ved våre kontor i Oslo, Trondheim og Bergen treffer vi til daglig store mengder norske studenter som vi gjennom samtale og veiledning hjelper med å realisere sine studiedrømmer. Ved våre kontor finner du dedikerte veiledere som hjelper deg med å kartlegge dine videre muligheter. Det er nettopp gjennom fokuset på en god dialog med deg som studiesøker vi her i SONOR kan gjøre den beste jobben for deg. Sammen finner vi alternativer som passer for deg og dine framtidsvisjoner.

Eksperter på studiesystemer og opptakskrav

Vår ekspertise er på studiesystemer, opptakskrav og søkerutiner for universitet og colleges fra følgende land: Australia, New Zealand, Singapore, USA ,Canada, Storbritannia og en rekke institusjoner i EU med fokus på medisin og tannlege. Dette er skoler vi med trygghet kan si vil kunne gi deg som student den studiekvalitet du søker, både med tanke på din akademiske og din personlige utvikling.

Hvorfor studere i utlandet?

Som student gjennom Study Outside Norway får du oppleve hvordan det er å kunne leve i et annet klima, et annet miljø, se andre trender, og andre væremåter. Du vil få mange nye opplevelser, venner for livet, og ikke minst ett internasjonalt nettverk du kan dra nytte av i senere sammenhenger. Å stå på egne ben styrker din personlige utvikling og gjør deg tryggere. Du blir mer selvstendig samtidig som du får økt forståelse for og innblikk i andre kulturer og folkeslag.

Konkurransefordel på arbeidsmarkedet

Med en stadig globalisering av arbeidsmarkedet, friere kapitalflyt og multinasjonale fusjoner er en internasjonal utdanning svært attraktivt på arbeidsmarkedet. Elementer som språkkunnskap og internasjonal erfaring blir viktige brikker å vurdere når det gjelder dine framtidsambisjoner. Gjennom utenlandsstudier får du også flere valgmuligheter med tanke på både fag, kvalitet og spesialiseringsområder. Tilbudet er mangfoldig, og en anerkjent og respektert grad vil gi deg det fortrinnet du trenger i jakten på drømmejobben. Du viser for framtidige arbeidsgivere at du er i stand til selvstendig tenkning, og at du vil kunne bidra til kvalitetsutvikling i din framtidige jobb.

Bedre engelskkunnskaper

I tillegg til en utdannelse av topp kvalitet, vil et studieopphold i utlandet også styrke dine språklige kunnskaper. Study Outside Norway tilbyr studier i de engelsktalende landene Australia, New Zealand, USA og England, og gir deg dermed unik sjanse til å perfeksjonere engelsken din. Den aller beste måten å lære et nytt språk på er uten tvil gjennom å studere i det landet der språket snakkes. Å leve med et språk døgnet rundt, under en intensiv periode, gir en bratt læringskurve.

SONOR Study Outside Norway

Kontakt Study Outside Norway

Vis alle utdanninger fra Study Outside Norway (SONOR)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ulike studiemuligheter - California State University Long Beach.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Study Outside Norway (SONOR)

Study Outside Norway (SONOR)

Kjøpmannsgata 10
7013 Trondheim


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ulike studiemuligheter - California State University Long Beach:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!