Vis studentum.no som: Mobil

Soneterapi (Erstal-metoden)

Tunsberg Medisinske Skole
Sammendrag
Deltid
Yrkesrettede kurs og utdanninger
4 semestre (evt. kun 2)
15 000 NOK Momsfritt
Delbetalinger
Oppstart: Løpende opptak - Tønsberg

Soneterapi (Erstal-metoden)

Soneterapi – helbredende berøring

Vil du bli fotsoneterapeut? Tunsberg Medisinske Skole tilbyr en samlingsbasert deltidsutdanning i soneterapi!

Soneterapi er en form for refleksologi og er en naturmedisinsk behandlingsmetode, basert på prinsipper etter biologiens vitenskapelige teori, utviklet av Dr. Charles Ersdal Md (Ma).

Sammenheng mellom fotsoner og kroppens energi

Tunsberg Medisinske Skole tilbyr to utdanninger i soneterapi som bygger på hverandre: soneterapi 1 og soneterapi 2. Studiene er ment å gi innsikt og forståelse av fotens soner og deres sammenheng med kroppens energi, struktur og funksjon, samt innsikt i pato-fysiologi, sammenheng mellom aktuelle symptomer og fotens soner. Studenten skal også oppnå forståelse for vitenskapelig tenkning og praksis, samt det naturvitenskapelige, naturmedisinske og medisinske fagområdet som legger grunnlag for soneterapien.

Etter å ha fullført soneterapi 2, får studenten vitnemål med tittelen Soneterapeut TMS.

Hvem kan studere soneterapi?

Soneterapi passer for mennesker som har et ønske om å starte og drive egen praksis som soneterapeut. Det passer også for soneterapeuter som ønsker videreutdanning, eller innføring i ”Ersdal-metoden”, og andre som tar utdanning i  innen naturmedisin.

Studiene er i tillegg passende for terapeuter som jobber med en annen terapiform, og som ønsker å utvide behandlingstilbudet sitt. Erfaring viser at terapeuter vil ha større mulighet til inntjening ved å kunne tilby sine pasienter et bredere tilbud.

Deltid og praksis

Studiene i soneterapi er deltidsstudier hvor undervisningen er fordelt over 4 semestre. Soneterapi 1 går over ett semester og soneterapi 2 over tre semestre. Etter det andre semesteret av soneterapi 2 skal studentene ut i praksis, noe som danner grunnlaget for det siste semesteret. 

Fotsoneterapi er et populært studie

Det er viktig at man reserverer plass tidlig på dette studiet. Det vil også gjøre det lettere for Tunsberg Medisinske Skole å bekrefte oppstartsdatoen. En reservering av plass på soneterapi 1 koster kr 2000,- og vil bli trukket fra studieavgiften. Dette beløpet vil naturligvis bli tilbakebetalt om studiet ikke starter som planlagt.

For kontakt eller mer informasjon om Soneterapi (Erstal-metoden), vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Soneterapi 1: Det kreves grunnleggende kunnskaper i anatomi og fysiologi, minimum på nivå med forkurs anatomi og fysiologi. Mer informasjon om forkurs i anatomi og fysiologi finner du under oversikt over skolens studietilbud.

Soneterapi 2: Det kreves at du har gjennomført og bestått soneterapi 1 eller har en tilsvarende utdanning som kan godkjennes. 

Kostnader

Studieavgift: kr 15 000,-  per semester.
Kompendiene er inkludert i studieavgiften

Skolen tilbyr avbetalingsordning:
Det er mulig for avbetaling med enten 3,6,9 eller 12 månedlige avdrag. Du betaler da et tillegg i studieavgiften på kr 200,- pr ekstra avdrag.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Soneterapi (Erstal-metoden).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Tunsberg Medisinske Skole

Tunsberg Medisinske Skole
Tunsberg Medisinske Skole

Tunsberg Medisinske Skole tilbyr utdanninger i blant annet ernæringsterapi, biopati og soneterapi, og retter seg mot deg som er opptatt av helse og kosthold!

Tunsberg Medisinske Skole ble etablert i 1998 og holder til i Tønsberg. Fra å begynne med cirka 20 studenter i oppstarten, har skolen i dag økt til over 400 studenter fra hele landet. De er i dag en av Norges største privatskoler innen helse og ernæring.

Utdanninger innen helse og ernæring

Hovedstudiene på Tunsberg Medisinske Skole er:

I tillegg tilbyr skolen blant annet forkurs i anatomi og fysiologi og kurs i klinikkdrift.

Hvem leder undervisningen på Tunsberg Medisinske Skole?

Skolens og styrets leder er rektor Truls Isaksen. Han er utdannet adjunkt med spesialisering innen biologi, og har lang erfaring fra undervisning i anatomi og fysiologi, patologi og psykologi.

Rektor Truls Isaksen har også med seg en dyktig stab, bestående av blant annet: Jens Veierstad (ernæringsterapeut), Dag Viljen Poleszynski (Dr. Philos. og forsker), Fride Aasen (biopat og akupunktør), Soneterapeut Terje Varpe, Dr. Paul Clayton (kosthold og ernæring) og Dr. Fedon Lindberg (ernæringsterapi). I tillegg benytter skolen seg av en lang rekke andre fagpersoner som bidrar med faglig innhold og veiledning.

Undervisningsmetoder på Tunsberg Medisinske Skole

Skolens studier foregår enten via nettundervisning, samlinger i klasserom eller en kombinasjon av disse. Siden skolens start har det blitt lagt stor vekt på nettbasert undervisning. Det er det mange grunner til, blant annet at man kan studere når og hvor man selv ønsker, man slipper utgifter til reise og opphold, man kan studere i sitt eget tempo og sist, men ikke minst, nettundervisning er miljøvennlig.

Noen fag fungerer imidlertid best med en lærer til stede. Derfor arrangeres det ofte frivillige eller obligatoriske samlinger i tillegg til undervisningen på nettet. Mange av studentene samarbeider også sammen rundt pensum og oppgaver.

Hva er nettundervisning?

I nettskolen foregår læringen og kommunikasjonen med lærer via internett. Du får tilgang til din egen passordbeskyttede nettskole, som vil fungere som ditt ”klasserom” i hele studietiden. Der vil du få tilgang til artikler, veiledning, kompendium, oppgaver, diskusjoner, repetisjoner, internettressurser, video og så videre.

Som nettstudent bestemmer man selv hvor og når man studerer og jobber slik det passer best for en selv. For at man skal klare å komme igjennom pensum i løpet av studietiden, følger man en fastsatt progresjon, med jevnlige obligatoriske innsendingsoppgaver. Denne tidsplanen er kun ment som en veiledning. 

Dersom det skulle bli behov, har man mulighet til å bruke lengre tid på hvert tema, og kan også utvide studietiden (mot et gebyr på 800,- for hvert semester). Det kan være begrensning i forhold til forlengelse ved studier hvor det er obligatoriske samlinger og/eller studier som gir studiepoeng.

Alle kurs og studium er delt inn i forskjellig antall tema (mellom 5 og 10). Som regel er den en skriftlig oppgave (rettes av veileder) og en quiz (rettes automatisk) til hvert tema.

Tunsberg Medisinske Skole benytter høyt kvalifiserte veiledere til sine studier, som leger, sykepleiere og annet fagpersonell. Lærere med forskjellig faglig bakgrunn bidrar til forskjellige synspunkter rundt et tema, og er også nyttig og positivt for et kreativt fagmiljø.

I studier som gir studiepoeng, er det krav til forkunnskaper (generell studiekompetanse eller realkompetanse).

Vis alle utdanninger fra Tunsberg Medisinske Skole

Kontaktinformasjon til Tunsberg Medisinske Skole

Tunsberg Medisinske Skole

Farmannsveien 18-22
3111 Tønsberg

Tlf: Hovedkontor: +47 33 61 10 90
www.tunmed.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Soneterapi (Erstal-metoden):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!