Viser 1-20 av 35 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-20 av 35 treff
1
2

Mer om velvære og skjønnhet

Velvære og skjønnhet er et fagområde hvor du får utviklet deg mye. Gjennom en utdanning innen dette fagfeltet vil du tilegne deg gode samarbeidsevner og en dybdekunnskap som gjør deg relevant på arbeidsmarkedet. Uavhengig av om det er sminke, hår, hud eller negler du studerer, vil du bli en dyktig utøver av faget ditt.  

studere velvære og skjønnhet

Utdanning

Du kan studere skjønnhet og velvære på fagskoler i Norge. I tillegg til dette finnes det flere kurs, videreutdanninger og spesialiseringer innen skjønnhet og velvære på forskjellige private skoler. Studiene kan tas som årsenhet, kortere kurs og som heltids- og deltidsstudier.

Populære utdanninger er:

  • Makeupartist
  • Frisør
  • Negledesigner
  • Hudterapeut
  • Vippestylist

Personlige egenskaper

Som student innen velvære og skjønnhet er du en person som har et øye for detaljer. Du liker å yte service og trives med å jobbe tett opp mot andre mennesker. Du har gjerne en stor interesse for velvære og ønsker å gjøre det til et levebrød. Gode kommunikasjonsegenskaper er en stor fordel innen fagfeltet, ettersom at kundekontakten er avgjørende for en god business. Det er også fordelaktig om du takler godt stress og tidspress.

Jobbmuligheter

Etter en endt utdanning innen velvære og skjønnhet har du flere muligheter. Det finnes mange ulike salonger og bedrifter rundt om i Norge som trenger dyktige ansatte innen fagfeltet. Makeupartister er også attraktive når det gjelder sminkeforberedelser til forskjellige arrangementer, men også teater og film. Tjenester innen velvære og skjønnhet øker i popularitet og mange som utdanner seg innen velvære og skjønnhet startet opp sine egne salonger og jobber som selvstendig næringsdrivende.

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!