Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Sandnes
5 måneder
Heltid
Støttet av lånekassen
85 000 NOK
Uke 3 og uke 33
Søknadsfrist: Løpende opptak
Klasserom

Frisør

Bli frisør på bare 5 måneder 

Drømmer du om å bli frisør? Da bør du se hit! Frisørinstituttet i Sandnes tilbyr frisørutdanning som grunnutdanning. 

Grunnutdanningen har fem måneders varighet, noe som gir rett til fradrag i læretiden. Frisør- og Hudpleieinstituttet følger VG2-læreplanen for Frisør, med unntak fra felles programfag (allmenne fag). Derfor kan skolen komprimere studiet ned til 5 måneder. Etter endt skoletid har du tilstrekkelig faglig bakgrunn til å søke læreplass i en frisørsalong.

Frisørutdanningen er en spennende og passer perfekt for deg som ønsker å jobbe med klipp & farge, styling, trender og mennesker.

Undervisningen

Gjennomgående i undervisningen er på et grunnleggende nivå. Vi vet at skal du ha de beste forutsetninger for å kunne utvikle deg best mulig er det grunnleggende i faget viktig. Vi jobber med tre setninger i all undervisning. De er: Hva gjør du? Hvorfor gjør du?  Hva vil du oppnå ved å gjøre?

Alle våre lærere jobber i en av Modern Design sine avdelinger og praktiserer faget ukentlig. De er derfor oppdaterte og godt kvalifiserte fagarbeidere i tillegg til å være gode formidlere av faget.

Om Frisørinstituttet

Bak etableringen av Frisørinstituttet står en av Norges ledende frisørkjeder, Modern Design, med salonger på Østlandet og Vestlandet. Dette vil i høy grad være med på å prege utviklingen gjennom det moderne og helhetlige utdanningskonseptet til Frisørinstituttet.

Frisørinstituttet fører en målrettet undervisning med høy kvalitet. Elever herfra er derfor ettertraktet i arbeidslivet.

For kontakt eller mer informasjon om Frisør, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Grunnskolen skal være gjennomført. Ellers trenger du ingen forkunnskaper for å begynne hos oss. Forutsetning for å starte utdanningen er at du er motivert og virkelig har lyst å følge dine drømmer om å bli frisør. Undervisningen foregår på norsk, og du må derfor kunne norsk til å følge undervisning.

Skolen har rullerende opptak. Du kan søke helt frem til studiestart med forbehold om ledige plasser.  Vi starter et semester i august og et i januar.

Kontakt Frisørinstituttet for påmelding eller mer informasjon

Studiefakta, Tittel m.m

Grunnutdanning. Frisørutdanningen følger VG2-læreplanen for Frisør, med unntak fra felles programfag (allmenne fag). 

Kostnader

Pris for studiet er 85.000,- inklusive registreringsavgift. Prisen inkluderer eksamensavgift, utstyr som sakser, børster, kammer osv.

Utdanningen er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse.

Hvorfor velge Frisørinstituttet?

Rullerende opptak

Støttet av lånekassen

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Frisør.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Frisørinstituttet

Frisørinstituttet i Sandnes

Ønsker du å bli frisør eller makeupartist? Frisørinstituttet i Sandnes har løpende opptak!

Frisørinstituttet tilbyr høy kvalitet og målrettet undervisning. Frisørutdanningen er støttet av Lånekassen, og tilbys på kortere tid enn ved vanlig videregående skole. Skolen ble etablert i 2000, har lang erfaring, og bruker engasjerte lærere som selv står i salong daglig. Dette bidrar til at undervisningen til enhver tid er oppdatert på nye trender og metoder.

Bli frisør eller makeupartist/stylist

På Frisørinstituttet kan du utdanne deg til frisør eller makeupartist. Det er ikke krav om forkunnskaper til studiene, og søknader blir behandlet fortløpende. Utdanningene har ulik lengde, og tilbys enten på heltid eller deltid. Helgekursene kan enkelt kombineres med jobb og en travel hverdag.

Frisør

Frisørutdanningen har 5 måneders varighet, noe som gir rett til fradrag i læretiden. Skolen følger VG2-læreplanen for frisørfaget med unntak fra felles programfag. Studiet dekker timetallet i VG2 frisørfaget. Etter endt studium har du tilstrekkelig faglig bakgrunn til å søke læreplass i en frisørsalong. Eksamensavgiften er inkludert.

Makeup Artist

Makeupartist-kurset går over 10 helger, og gir deg en grunnutdannelse innen makeup/stylist-faget. Etter endt kurs vil du ha nok kompetanse til å påta deg oppdrag innen området makeup/stylist. Noe av det du vil lære er å legge profesjonell makeup for foto, film, reklame og show. Du vil også få kunnskaper om stil og form, klær, hår og mote. Kurset avsluttes med en praktisk eksamen.

Gode jobbmuligheter etter endt utdanning

Studentene fra Frisørinstituttet er ettertraktede på arbeidsmarkedet, og har en solid og bred kunnskap når de er ferdigutdannet. Skolen har i dag elever fra hele landet som alle er svært fornøyd med utdanningen de får.

Vis alle utdanninger fra Frisørinstituttet

Kontaktinformasjon til Frisørinstituttet

Frisørinstituttet

Vågsgata 33
4301 Sandnes

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Frisør:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!