Viser 1-20 av 62 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-20 av 62 treff

Ta en utdanning innen TV og Film 

TV og Film er en krevende bransje. Det er vanlig med ureglmessige tider, lange dager og hardt arbeid. Men du kommer garantert til å ha det veldig gøy gjennom hele prosessen. TV- og Filmutdannelser finner du over hele Norge samt i utlandet. Du kan studere TV og film på høgskoler og universiteter, fagskoler og folkehøgskoler.

TV og film er egne bransjer med strikt rollefordeling hvor mye av den faktiske produksjonen skjer i produksjonsselskaper. Produksjonsledere, produsenter, scripts, regissører, kamerapersonale, lydredigerere, studioteknikere, journalister og redigerere er kun noen av de funksjonene som kreves for at TV- og filmproduksjonen kan gjennomføres.

TV-journalistikk

Om du vil arbeide innom TV-journalistikk kommer en stor del av arbeidet å handle om å finne fram informasjon, søke rett på intervjuobjektet og formidle informasjon på et troverdig og informativt sett.

TV

Film - og TV - produksjon

Om du er interessert i å lære om de ulike områdene innom TV og filmens verden kan film - og TV bransjen være noe for deg. Under studiene kommer du å få et innblikk i de ulike delene av produksjonen slik at du får et solid grunnlag å stå på. Film- og TV- produksjon kan du studere på universiteter og høgskoler i Norge, samt fagskolerFolkehøgskoler gir en grunnleggende innføring i TV- og filmverden.  

Gjennomfører du en bachelor i TV og film kan du bygge videre med en master innen filmvitenskap, medieproduksjon og fjernsynsvitenskap.

Film

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!