Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Viser 1-20 av 66 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-20 av 66 treff
1
2
3
4

Ta en utdanning innen TV og Film 

TV og Film er en krevende bransje. Det er vanlig med ureglmessige tider, lange dager og hardt arbeid. Men du kommer garantert til å ha det veldig gøy gjennom hele prosessen. TV- og Filmutdannelser finner du over hele Norge samt i utlandet. Du kan studere TV og film på høgskoler og universiteter, fagskoler og folkehøgskoler.

TV og film er egne bransjer med strikt rollefordeling hvor mye av den faktiske produksjonen skjer i produksjonsselskaper. Produksjonsledere, produsenter, scripts, regissører, kamerapersonale, lydredigerere, studioteknikere, journalister og redigerere er kun noen av de funksjonene som kreves for at TV- og filmproduksjonen kan gjennomføres.

TV-journalistikk

Om du vil arbeide innom TV-journalistikk kommer en stor del av arbeidet å handle om å finne fram informasjon, søke rett på intervjuobjektet og formidle informasjon på et troverdig og informativt sett.

TV

Film - og TV - produksjon

Om du er interessert i å lære om de ulike områdene innom TV og filmens verden kan film - og TV bransjen være noe for deg. Under studiene kommer du å få et innblikk i de ulike delene av produksjonen slik at du får et solid grunnlag å stå på. Film- og TV- produksjon kan du studere på universiteter og høgskoler i Norge, samt fagskolerFolkehøgskoler gir en grunnleggende innføring i TV- og filmverden.  

Gjennomfører du en bachelor i TV og film kan du bygge videre med en master innen filmvitenskap, medieproduksjon og fjernsynsvitenskap.

Film

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!