Vis studentum.no som: Mobil

Regnskapsmedarbeider – nettstudium

Treider Fagskoler
Sammendrag
Heltid/deltid
Normert studietid: 12 måneder
Fagskole
Ja

Regnskapsmedarbeider – nettstudium

regnskapsmedarbeider - nettstudium

Regnskapsmedarbeider

Utdanningen Regnskapsmedarbeider gir en teoretisk og praktisk kompetanse i regnskap for alle typer organisasjoner. Du vil lære å skille mellom ulike selskapsformer, kjenne relevant lovverk for regnskaps- og lønnsområdet, føring av regnskap og årsoppgjør i Visma Global, utfylling av likningspapirer, lønnskjøring i lønnssystemet Huldt & Lillevik og kjenne relevant lovverk for ansettelse og noe personalarbeid. Du får kompetanse som er aktuell i de aller fleste bedrifter, både i offentlig- og privat sektor. Arbeidsmarkedet for våre regnskapsmedarbeidere er meget godt.

Emner i studiet

  • Regnskap
  • Regnskapssystem
  • Lønn og personal
  • Semesteroppgave

Jobbmuligheter

Gjennom utdanningen Regnskapsmedarbeider får du en etterspurt kompetanse som vil kvalifisere deg for et bredt spekter av jobber innen regnskap og økonomi. Du vil etter endt utdanning kunne jobbe med generell regnskapsføring og enkel lønnskjøring i privat og offentlig sektor. Mange får jobb i en økonomi-/regnskapsavdeling eller i et regnskapsbyrå.

Opptakskrav/Søknad

Fullført og bestått videregående opplæring. Realkompetanse eller relevant yrkespraksis kan kompensere for manglende utdanning. Ta kontakt med Treider Fagskoler dersom du er i tvil om du er kvalifisert for opptak.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagskoleutdanning.

Det er krav om at du har bestått alle obligatoriske innleveringer og eksamen for å motta vitnemål. Karakterskalaen går fra A, som er beste karakter, til F, som er stryk.

Kostnader

Kr 38.900,- inklusiv opptaksgebyr og eksamensavgifter. Lærebøker kommer i tillegg.

Utdanningen Regnskapsmedarbeider er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Regnskapsmedarbeider – nettstudium.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Treider Fagskoler

Treider Fagskoler

Treider Fagskoler 

Hos Treider får du korte, praktiske utdanninger som gjør deg kvalifisert til å gå rett ut i jobb etter fullført utdanning. Vi mener at praktisk arbeid med fagstoffet og personlig oppfølging er en avgjørende faktor for å lykkes med studiene og oppnå gode resultater. Derfor blir alle våre studenter fulgt opp av sine faglærere hele veien.

I klasserommet møter du flinke lærere som har mange års yrkeserfaring fra fagområdet sitt. Vår klasseromsundervisning bidrar til et positivt læringsmiljø der du kan diskutere og samarbeide med studenter med samme interesser og mål som deg. Vi har tette bånd til næringslivet og våre lærere har mange års erfaring fra sine fagområder. Hele 4 av 5 av våre studenter er i jobb innen 6 måneder etter fullført utdanning.

Du kan velge mellom følgende alternativer:

  • Dagtid – et halvt år (fulltid)
  • Dagtid – ett år (fulltid)
  • Kveldstid – ett år (deltid, undervisning to kvelder per uke)
  • Nettstudier

Oppstart

Alle våre utdanninger som går over et halvt år på dagtid eller ett år på kveldstid har oppstart to ganger årlig (vår og høst). Alle våre ettårige utdanninger har oppstart en gang årlig (høst).

Treider Fagskoler tilbyr de beste fagskoleutdanningene som finnes i Norge. Treider Fagskoler tilbyr i dag 15 ulike utdanningsløp, fordelt på syv studiekategorier, som gir en kort vei til arbeidslivet. Vårt hovedfokus er å videreutvikle og tilpasse dagens og morgendagens studietilbud, slik at de tilfredsstiller arbeidslivets krav. Det er også dette som ligger i begrepet praktisk utdanning.

Vis alle utdanninger fra Treider Fagskoler

Kontaktinformasjon til Treider Fagskoler

Treider Fagskoler

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Regnskapsmedarbeider – nettstudium:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!