Vis studentum.no som: Mobil

SoFI - School of Fashion Industry

SoFISoFI – School of Fashion Industry

Drømmer du om å studere moteindustri, motedesign eller å utdanne deg til motekonsulent? SoFI School of Fashion Industry tilbyr fagskolegodkjent utdanning for motekonsulenter!

Moteindustrien, definert som markedet for klær, sko, vesker og tilbehør, er blant verdens største industrier. Våre naboland, Danmark og Sverige, har en stor moteindustri med et velutviklet utdanningstilbud som er spesialtilpasset de ulike behovene og funksjonene innenfor motefeltet. I Norge er derimot moteindustrien i vekst og bransjen har behov for flere med utdanning innenfor mote.

SoFI ønsker derfor å utfordre og utvikle selvstendige medarbeidere gjennom sine tre studier:

Motedesign-utdanningen koster 53.000 kr per semester (totalt 4 semester) inklusiv eksamensavgift. Oppstartsgebyr på 1.500 kr kommer i tillegg.

Moteindustri-utdanningen koster 53.000 kr per semester (totalt 4 semester) inklusiv eksamensavgift. Oppstartsgebyr på kr: 1.500,- kommer i tillegg.

Motekonsulent-utdanningen koster 56.000 kr inklusiv opptaksgebyr og eksamensavgift. Ved dagsstudium betales studieavgiften i fire avdrag. Ved kveldsstudium betales studieavgiften i åtte avdrag, fire første semester og fire andre semester.

Alle utdanningene er NOKUT-godkjent, og gir derfor rett til lån og stipend fra Lånekassen.

Fra Treider Fagskoler til egen moteskole

SoFI – School of Fashion Industry var tidligere en avdeling under Treider Fagskoler, som var den første skolen i Norge som kunne tilby fagskolegodkjent utdanning for motekonsulenter. De har nå valgt å legge de to moteutdanningene under et eget skolenavn; SoFI – School of Fashion Industry.

Bli attraktiv på arbeidsmarkedet

Motebransjen består av mange ulike yrkesgrupper. Det er viktig at industrien får dekket behovet for et bredt spekter av kompetanse. SoFis visjon er å utdanne medarbeidere til den norske moteindustrien med kompetanse innenfor de ulike fagområdene. De tilbyr derfor en praktisk og direkte yrkesrelevant utdanning som gjør studentene attraktive for næringslivet. 


For kontakt eller mer informasjon om SoFI - School of Fashion Industry, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - SoFI - School of Fashion Industry

Motedesign Oslo
Moteindustri Oslo
Motekonsulent Oslo

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om SoFI - School of Fashion Industry.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Kontaktinformasjon til SoFI - School of Fashion Industry

SoFI - School of Fashion Industry


Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

Tlf: 24 14 97 50

www.sofi.no