Vis studentum.no som: Mobil

Kiropraktorutdanning - Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen

Velkommen til Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen

Ønsker du å utdanne deg til kiropraktor? Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen i Solna, Sverige, har utdannet kiropraktorer siden 1983. Skolen er i dag Skandinavias største og eldste kiropraktiske institusjon.

På Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen kan du ta en femårig utdanning i kiropraktikk, som etter ytterligere ett års praksis leder til sertifisering/godkjenning. I utdanningen inngår både praktisk og teoretisk undervisning, samt praksis på høgskolens klinikk.

En kiropraktorutdanning basert på moderne medisinsk vitenskap

Høgskolens formål er å tilby en kiropraktorutdanning basert på moderne medisinsk vitenskap, og aksepterte kiropraktiske behandlingsprinsipper. Skolen driver også forskning i samarbeid med noen av Sveriges mest anerkjente medisinske forskningsinstitusjoner og universitetssykehus. Vårt mål er å være en utdanningsinstans av høy internasjonal klasse!

Utdann deg til kiropraktor – gjør en forskjell

Behovet for kiropraktorer kommer til å fortsette å være stort i flere år fremover. På Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen får du kunnskapen du trenger!

Kiropraktorutdanningen i Stockholm er en femårig heltidsutdanning der teoretisk kunnskap kombineres med praktisk trening. I løpet av utdanningen vil du studere emner som anatomi, fysiologi, idrettsmedisin og ernæringsfysiologi. I fjerde og femte studieår får du praktisere kunnskapene dine på høgskolens egne pasientklinikk. 

Kiropraktorutdanning på Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen

Hvorfor studere kiropraktikk?

Det finnes mange gode grunner til hvorfor du bør velge kiropraktorutdanningen ved Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen:

 • Utdanningen er utformet for skandinaviske helse- og omsorgstjenester
  Kiropraktorprogrammet er tilpasset svensk/nordisk helsekultur. Mesteparten av undervisningen vil foregå på svensk.  
 • Etablere kontakter verden over
  Allerede i løpet av studietiden vil du få kontakt med leger, sykepleiere og annet helsepersonell som du kan samarbeide med også etter utdanningen. 
 • Etterutdanning og oppdatert kunnskap
  Kontinuerlig videreutdanning er viktig for alle yrkesgrupper. Som utdannet kiropraktor fra Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen får du tilgang til et omfattende etterutdanningsprogram i Stockholm.
 • Mulighet for inntekt under studietiden
  Gjennom å starte virksomhet som massør, rehabiliteringsinstruktør etc. kan du få inntekter allerede i studietiden.
 • Trygghet i en stor bransjeforening
  Kiropraktiska Föreningen i Sverige er den største og eldste svenske bransjeforeningen for sertifiserte kiropraktorer. De hilser deg velkommen allerede under studietiden!

Hva er kiropraktisk behandling?

Kiropraktoren undersøker ryggradens ledd og muskler med hendene. På denne måten diagnostiseres spenninger, endrede bevegelsesmønster og eventuelle skader. Et ledd som er begrenset i sin bevegelse kan gi smerter både lokalt i leddet og i andre deler av kroppen. Innen kiropraktikken finnes det flere ulike behandlingsteknikker. Den vanligste teknikken kiropraktorer benytter er HVLA-manipulasjon. 


For kontakt eller mer informasjon om Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Profesjonsstudium Sted
Kiropraktor Solna

Vis alle

Kontakt skolen

Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen

Fogdevreten 2A
171 65 Solna

Tlf: +46 8 27 90 05
www.kiropraktik.edu

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Fra Lund til Kiropraktorhøgskole...

Andreé Raquette valgte å søke på kiropraktorprogrammet etter selv å ha vært i behandling hos en kiropraktor hjemme i Lund.

Les mer
Anbefaler Kiropraktorhøgskolen!

Trolle Smedberg (22) er student på Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen. Han ønsker å jobbe på en klinikk med mange ulike terapeuter, holde forelesninger og kanskje jobbe med et idrettslag.

Les mer
Intervju med to norske Kiroprakt...

Vivian og Marius har begge studert på Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen i Stockholm. Her kan du lese om deres erfaringer fra studietiden, hvordan det er å være norsk student i Sverige, hva en kiropraktor arbeider med til daglig og mye mer.

Les mer
– Kiropraktikken er et framtidsyrke

Kristina Smith har alltid hatt en driv til å hjelpe mennesker som har det vondt, og vært nysgjerrig på de bakenforliggende årsakene til kroniske ryggsmerter. Målet hennes er å drive en egen klinikk, hvor ulike yrkesgrupper samarbeider om å tilby pasientene en helhetsløsning.

Les mer
Mitt studievalg: Kiropraktor

Daniel studerer kiropraktikk på Skandinaviske Kiropraktorhøgskolen. Her forteller han om sitt studievalg.

Les mer
– Kiropraktikk finnes i hele verden

Evdoxia Mantzoudi kommer opprinnelig fra Hellas, men har i de siste fem årene bodd i Sverige sammen med sin datter Athena. Hun valgte å søke på kiropraktorprogrammet blant annet fordi hun ønsker å kunne stille en diagnose.

Les mer