Vis studentum.no som: Mobil

safe education

Velkommen til SAFE Education

SAFE er Nordens ledende utdanningsorganisasjon innen trening og helse. Vi har utdannet personlige trenere, gruppetreningsinstruktører og kostholdsrådgivere i over 25 år. De siste årene har vi utdannet et tusentalls personer og vi vet at mer enn 90% av disse har skaffet seg jobb etter endt utdanning.

Hvorfor velge SAFE Education?

 • Fokus på PT-rollen og hvordan du lykkes som PT
 • Velg mellom videreutdanningene Power Trainer, Endurance Trainer eller Trening under og etter graviditet som en del av PT-utdanningen
 • Konkurransedyktig og følger bransjen krav til utdanning
 • Oppdatert faglig materiell for å gi deg kompetansen i et yrke som stadig er under utvikling
 • Foreleserne er høyere utdannet og har lang erfaring fra treningsbransjen
 • Tett oppfølging av hver enkelt student så du føler deg trygg under utdanning
 • Mindre klasser for at du som student skal få en god opplevelse og tettere oppfølging i ditt utdanningsforløp
 • Tett samarbeid med alle de store treningskjedene i bransjen (EVO, Fresh Fitness, SATSELIXIA m.fler)
 • Gode finansieringsmuligheter  
 • Jobbgaranti
 • Traineeplasser
 • Gratis medlemskap I SATS ELIXIA

Våre utdanninger

Vi tilbyr deg kunnskap, trygghet og inspirasjon – med vår mangeårige erfaring fra treningsbransjen. Høy kvalitet og integritet har bidratt til at våre lisenser og treningsanbefalinger er ledende i Norden og godkjent i henhold til europeiske krav utformet av EHFA. Med en SAFE-lisens kan både din arbeidsgiver og dine kunder være sikre på at du har kunnskapen, både teoretisk og praktisk, som du trenger for å jobbe som personlig trener eller instruktør.

Hos oss kan du kombinere flere utdanninger dersom du ønsker det. Vi ønsker å gjøre det enkelt å kombinere ulike utdanninger og datoer slik at det passer for deg.

Les mer om våre utdanninger her:

Personlig trener
PT Årsenhet
PT-utdanning for helsefag
Kostholdsrådgiver
Forberedende gruppetrening
Grunnleggende teori
Gruppetreningsinstruktør
– Cardio Stylez - instruktør
– Cycling Endurance - instruktør
– F.A.M Functional Athletic Movement - instruktør
Trening under og etter graviditet
Mobility Trainer
Salg og coaching

SAFE Education

Hvem utdanner vi?

SAFE utdanner privatpersoner, skoler, organisasjoner og foreninger. Vi utdanner deg som er ung, og som kanskje planlegger å skaffe deg din første jobb, like gjerne som deg som har vært i arbeidslivet en stund og kjenner at det er på tide å gjøre noe nytt, morsomt og meningsfylt.

Vi har utdanningene for deg som vil arbeide med mennesker og bidra til at flere kommer seg i bevegelse og får en bedre hverdag. Utdanningen er også for deg som ønsker å få mer ut av din egen trening, ha det bra og prestere bedre selv.

Våre lærere

Vi er stolte over våre populære og kompetente lærere! Deltagerne våre kommer ofte med kommentarer om at de skulle ønske de hadde hatt like pedagogiske, engasjerte og flinke lærere da de gikk på skolen. Ved at samtlige av våre lærere er aktive i treningsbransjen og innen forebyggende helsearbeid oppnår vi en sterk forankring i arbeidslivet.

Utdanninger og forelesninger som passer for næringslivet

SAFE tilbyr også utdanninger og forelesninger innen kosthold, helse og trening som passer for næringslivet. Vi tilbyr ferdigpakker så vel som skreddersydde løsninger som passer deg og din arbeidsplass.

Velkommen til SAFE!


For kontakt eller mer informasjon om SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge

Karenslyst allè 16, 4.etasje
0278 Oslo

Videopresentasjon

SAFE er Nordens ledende utdanningsorganisasjon. Vi har utdannet Personlige trenere, gruppetreningsinstruktører og kostholdsrådgivere i 25 år. De siste årene har vi utdannet et 1000 talls personer og vi vet at mer enn 90 % av disse har skaffet seg jobb etter endt utdanning.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Cathrine
(5)
Du vet du har valgt rett sted å ta utdanning/kurs når du gruer deg til det er ferdig fordi du har det så morsomt. Lært masse, møtt flinke lærere, og blitt kjent med mange supre mennesker. Likte veldig godt at det var mye learning by doing, dette er i alle fall en metode som fungerer godt for meg. Gleder meg til neste kurs!
woop
(4)
Veldig Bra opplegg. Men synes eksamen bør være for seg selv antagelig eller med pt sin eksamen. :) Man blir mye forvirra men mye bra man får med seg å. Man lærer noe hele tiden det er helt klart. Bra lærer bør kanskje forklare litt bedere og dypere/enklere å vise mer kropps språk enn bare med tone fallet. sånn at man får med seg alle. Meg...
Vis hele omtalen
woop
(4)
Syntes dette var veldig bra grunn teori ingen feil med dette. Men skulle kanksje bare hatt denne eksamen for seg selv siden det er veldig mye å lære på kort tid. så har man mer sjangs på å konsentrere seg om denne eksamen å ikke lese for mye. siden dette er på deltid å 100% jobben er å veldig krevende med pålagt overtid osv..da blir det vanskeli...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
SAFE – Scandinavian Academy of Fitness Education Norge
Omtale av skolen
(4,7)
Basert på 15 omtaler
Gjør suksess som personlig trener

Møt Angela som følte hun var på feil sted. Etter endt SAFE-utdanning gjør hun suksess som personlig trener og hjelper nå andre til å få det bedre gjennom sitt nye heltidsyrke. Les og la deg inspirere!

Les mer