Vis studentum.no som: Mobil

Kulturstudier

Kulturstudier – Studier i Asia, Latin-Amerika og Afrika

Gjør deg klar til fremtidens globale arbeidsliv! Sammen med norske og utenlandske universitetspartnere tilbyr Kulturstudier engelskspråklige akademiske studier med høy kvalitet og relevans, for studenter og forelesere fra hele verden.

Kulturstudier tilbyr både semesterstudier, årsstudier og bachelorstudier i Argentina, Ghana, Nepal, Costa Rica og Vietnam. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen!

Kulturstudier gir deg undervisning av høy faglig og pedagogisk kvalitet på spennende studiesteder rundt om i verden. Her får du unike kultur- og naturopplevelser, spennende fagkombinasjoner, nye bekjentskaper og verdifulle erfaringer. 

Studiepoeng og støtte fra Lånekassen

Kulturstudier samarbeider tett med universiteter og høyskoler i Norge, og i studielandene. Alle studiene gir støtte fra Lånekassen, og kan inngå i din bachelor etter søknad til universitet der du tar graden. Det legges vekt på å utnytte de fordelene det gir å arbeide i mindre grupper der man blir godt kjent med hverandre. Som student med Kulturstudier vil du oppleve at de faglige diskusjonene like gjerne kan foregå over kafébordet en sen kveld som i forelesningssalen eller seminargruppen. 

Kulturstudiers universitetspartnere er:                                           

  • OsloMet
  • Universidad Nacional de San Martin
  • Universidad Internacional San Isidro
  • University of Danang
  • Pokhara University
  • University of Cape Coast

Kulturstudier


For kontakt eller mer informasjon om Kulturstudier, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Kontakt skolen

Kulturstudier

Markveien 35b
0554 Oslo


Videopresentasjon

   

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Kulturstudier.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 10 omtaler

Kristofer
(5)
Hvor bedre å lære spansk i Nicaragua? Etter å ha tatt spansk 2 med Kulturstudier snakker og skriver jeg flytende spansk, og har brukt utdannelsen i en sommerjobb som oversetter fra spansk til norsk for Brennpunkt i NRK. Jeg har også reist over hele Latin-Amerika og kunnet snakke med alle jeg møtte!
Kristoffer
(5)
Jeg tok CSR med Kulturstudier, og hadde en knallopplevelse! Her er det snakk om undervisning og forelesere av virkelig høy kvalitet i en verdensmetropol. Jeg har fått brukt studiet aktivt videre i jobb og videre studier, og er veldig fornøyd. Stå på Kulturstudier!
Christian
(5)
As you probably can see on a another review, I been studying both in India and Vietnam with Culturestudies, and thats why I can recommand it! :) I was studying with Culture studies in Hoi An, Vietnam last year 2012. Development studies is a exciting subject with introduction to issues of development and globalization as well as an introducti...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kulturstudier:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 10 omtaler