Vis studentum.no som: Mobil

Karmøy Folkehøgskule

Karmøy Folkehøgskule

Karmøy Folkehøgskule er en skole med lange tradisjoner der du får mulighet til å utvikle deg til en ansvarlig, tolerant og kunnskapsrik person.

Velg to linjefag i stedet for ett!

På Karmøy folkehøgskule finnes det et variert utvalg av linjer. Her velger du to linjefag: et tirsdagslinjefag, og et torsdagslinjefag. På denne måten får du muligheten til å kombinere to av dine ønsker på en helt særegen måte. Du kan velge to nokså like fag, eller to vidt forskjellige.

Spennende studieturer til utlandet

En av årets mange høydepunkter er de spennende studieturene til utlandet. Disse kan gå til land som Spania, England, Danmark, Brasil, Bolivia og mye mer.

Karmøy og nærmiljøet

Karmøy Folkehøgskule ligger i Kopervik, som er en koselig småby med mye varierte tilbud. Karmøy kommune, med over 37 000 innbyggere, er Norges mest folkerike øy og her vil du finne alt fra hvite sandstrender til jordbruk og fiske. Det går lett å ta seg til andre deler av vestlandet og hver time går det buss til Haugesund. Kopervik er også knyttet til hurtigbåtforbindelsen mellom Bergen (3t) og Stavanger (1t) med daglige avganger og Haugesund lufthavn, Karmøy, ligger bare 12 km fra skolen.


Utdanninger - Karmøy Folkehøgskule

Kontaktinformasjon til Karmøy Folkehøgskule

Karmøy FolkehøgskuleAustre Karmøy veg 23
4250 Kopervik

Tlf: 52 84 61 60

karmoy.fhs.no

Kontakt