Vis studentum.no som: Mobil

Hud og Spa Akademiet

Hud og Spa Akademiet – en førsteklasses internasjonal utdanning

Drømmer du om å jobbe i hud- og spabransjen? Da bør du se hit! Ved Hud og Spa Akademiet kan du utdanne deg til både hudterapeut, fotpleier og spaterapeut på bare ett år!

Hud og Spa Akademiet er ledende innen hud- og spabransjen og hudpleiebransjen. Med utdannelse fra Hud og Spa Akademiet har du en kompetanse som etterspørres av klinikkeiere og spa.

Det er fortsatt noen ledige studieplasser til vår utdanning HUDTERAPEUT/FOTPLEIER /SPATERAPEUT, som starter i august 2017. 3 YRKER PÅ ETT SKOLEÅR. Velkommen til spennende studier i studentbyen Trondheim!

Utdanningen som gjør deg unik

Etterspørselen etter spa/massasjeterapeuter som samtidig er hudterapeuter/hudpleiere og fotpleiere er stor. De fleste elevene fra Hud og Spa Akademiet får jobbtilbud lenge før endt utdanning og avsluttende eksamen. De er etterspurt både til spaanlegg og klinikker både i Norge og internasjonalt. De har unike fordeler fordi de har lært 3 unike yrker under 1 års utdanning.

Velg utdanningen ved Hud og Spa Akademiet, og bli hudterapeut/hudpleier – fotpleier – spa/massasjeterapeut på kun 1 år!

 Les mer om utdanningen her

Om Hud og Spa Akademiet

Hud og Spa Akademiets utdanning inkluderer 3 yrker i samme skoleår: hudterapeut/hudpleier, fotpleier og spa/massasjeterapeut. Ingen annen skole i Norge tilbyr dette. Dette gjør deg attraktiv i arbeidslivet, fordi du kan utføre et bredt spekter av behandlinger. Dette øker også dine muligheter til god lønn, og muligheter for å lykkes bedre med egen bedrift.

Læreplanen ved Hud og Spa Akademiet tilfredsstiller norske og internasjonale krav for medlemsskap både i Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund (NKHF) og den internasjonale hudpleieorganisasjonen Comitè Internationale d`Esthetique et de Cosmetologie (CIDESCO). CIDESCO har flere sertifiseringer som man kan gjennomføre etter bestått Cidesco-eksamen i hudpleie; blant annet spa, epilasjon og aromaterapi.

Når du har fått tildelt studieplass ved Hud og Spa Akademiet kan du søke lån hos Statens lånekasse for utdanning. Ved tidlig varsel kan skolen være behjelpelig med å skaffe deg hybel i nærheten av skolen. Du må være 18 ar for å avlegge eksamen. Det finnes derimot ingen øvre aldersgrense, da yrket også passer godt til den som er litt mer moden, og som søker en ny karriere.

Karrieremuligheter

Stadig flere hoteller, treningssentre, apoteker og spaanlegg åpner egne hudpleieklinikker for å øke velværet for sine kunder. Bransjen ekspanderer, noe som gir gode fremtidsutsikter og svært gode karrieremuligheter.

Samtidig vokser andelen selvstendige hudterapeuter/hudpleiere som deler lokaler med andre yrkesgrupper som for eksempel frisører, negledesignere, fysioterapeuter og naprapater. Dette for å kunne gi bedre service og dele på markedsføring og utgifter. Hudpleieklinikker åpner på større varehus grunnet fordeler av stor kundetilstrømming. Mange hudpleieklinikker vokser frem på mindre tettsteder, fordi folk ønsker å benytte tilbud som finnes i nærmiljøet. Hudleger og plastikkirurger har i dag et godt samarbeid med hud- og spaterapeuter. Det skjer en stor tilvekst til bransjen, og det skapes arbeidmuligheter hver dag.

Hud og Spa Akademiet opplever en voldsom etterspørsel fra hele landet etter sine elever!

Hud og Spa Akademiet


For kontakt eller mer informasjon om Hud og Spa Akademiet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Hud- fot- og spaterapeut Trondheim

Vis alle

Kontakt skolen

Hud og Spa Akademiet

Kjøpmannsgt. 34
7011 Trondheim

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Hud og Spa Akademiet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Anita Vårvik – Kull 1
(5)
Vi hadde et fantastisk skoleår med kjempedyktige lærere, og jeg startet eget spa, Anita’s Dagspa rett etter endt utdanning. Jeg var elev i det første kullet ved Hud og Spa Akademiet, og det var først når jeg traff terapeuter fra andre skoler at jeg virkelig forstod at vi hadde lært mest. Jeg laget derfor skolens slogan "Vi lære mæst, å e bæst!"
Ragnhild Eilen Dragsjø – Spa Manager ved Britannia Spa og Velvære
(5)
Utdanningen ved Hud og Spa Akademiet gjorde meg vel forberedt til å starte i stillingen, hvor den unike spa-delen av utdanningen har vært svært nyttig med mye god praksis. Jeg er Spa Manager ved ærverdige Britannia Spa og Velvære i Trondheim, hvor jeg har vært sjef siden oppstart. Elever fra Hud og Spa Akademiet er svært ettertraktet i hud- og s...
Vis hele omtalen
Liv Marie Valseth
(5)
Det viktigste for meg var å få en utdanning som kunne virkeliggjøre min drøm om å arbeide i utlandet, og spesielt innen cruisefart. Når jeg under utdanningen søkte til Steiner Group for jobb i Caribbean kjente de godt til Hud og Spa Akademiet, og visste at skolen holdt et høyt internasjonalt nivå. Vi var to blant 30 søkere som ble valgt ut til å...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hud og Spa Akademiet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 3 omtaler