Vis studentum.no som: Mobil

Omtale for Fagskolen i Østfold

Gjennomsnittsrangering: 4,3

Basert på 6 omtaler

?!?
(4)
Tar dette studiet på deltid over tre år. det er absolutt å anbefale for personer som ønsker faglig påfyll.
Jente
(4)
Østfold Fagskole i Fredrikstad, tidligere i Sarpsborg, vil jeg absolutt anbefale. Jeg gikk 2 år på deltid som Barsel og Barnepleier student ved skolen og er veldig fornøyd. Som deltidsstudent har du skole 2 ganger i uken, en dag med kveldsskole og en dag med dagskole. Fra høsten 2013 skal det også bli mulig med nettundervisning, for de av de...
Vis hele omtalen
shagaieg
(4)
det er et herlig skole som ligger midt i sentrum av grong og lærerne er topp og stemningen er fantastisk og det er masse greie folk. vi lærer mye i løpet av et år og vi kjenner oss selv bedre etter dette skoleåret. jeg vil takke alle fantastiske lærerne for et fantastisk skoleår. jeg savner det høyt.
hemmelig
(5)
Jeg er veldig fornøyd med lærerene på helsefag. Mange av de er lidelig engasjert i faget de underviser i og det synes. Faget administrasdjon virker foreløpig litt kaotisk og lite strukturert i fht. leselister.. dette regner jeg med kommer på plass etter de på stortinget får vedtatt det de skal vedta.
axel
(4)
Fin og moderne skole, men flere dårlige lærere på fagskolen etter min mening. Dette kræsjer dårlig med at vi i 2012 er ufrivillig med i et prøveprosjekt der matten skal "integreres" i linjefagene. Lærerne liker ikke dette og de skummer igjennom pensum uten at vi som elever får noe ut av dette.
Martin Nonsdal
(5)
Østfold fagskole anbefaler jeg veldig sterkt. En bra skole, med mange flinke lærere. Du lærer mer og mer for hver eneste dag, og jobbmulighetene etter skolen er store.
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*